Endelig husejer!

D.15. er for mig en hel speciel dag.

Det var den 15 januar jeg første gang var på date med min dejlige mand for nu 10,5 år siden, d. 15 maj vi blev gift på vores rejse til USA, og d. 15 juni vi fik nøglen til vores nye hus. Alt sammen en vigtig dato som betyder noget for mig. Men endnu mere betyder det noget at vi endelig får vores eget hus – sammen og med vores to små.

Drømmen var egentlig for os begge at bo i det centrale København og få et sommerhus, hvor vi kunne bo tæt på vandet. Vi skiftede dog mening undervejs, så på trods for drømmen om et sommerhus ved vandet i Nordsjælland er sat på stand by p.t. Istedet valgte vi at købe et rækkehus ved vandet, og stadig i cykelafstand til byen.

Nu er jeg spændt på at se, hvordan vi får det hele til at gå op med to jobs i forskellige dele af København, en vuggestue plads på Vesterbro og en børnehave plads på Frederiksberg. Jeg er stadig ved at komme til terms med at et nyt job og to små børn, der ikke altid sover lige godt, ikke er den bedste kombo.

Jeg ved dog, at havde vi blevet i London, hvor vi boede de første to år af min datters liv, så ville dagligdagen være præget af lange afbejdsdage, lang transporttid til og fra job, endnu højere husleje til noget man ikke ejede hvor der ovenikøbet var flyttet beskidte bymus med i handlen, og en institutionsregning på de knap 30.000 kr. om måneden for to små!

Jeg havde dog fordelen ved at have en god chef derovre, som gav mig lov til at arbejde hjemmefra to dage om ugen, så det hele hang sammen. Og når jeg havde brug for en pause, og ingen bedsteforældre havde i nærheden, så var det fantastisk at man kunne tage en times gratis yoga med andre mødre, imens ens børn blev passet i en creche.

Ja, livet i London var godt, men der havde jeg aldrig kunne få det hus jeg lige netop drømte om, så nu glæder jeg mig bare til det nye kapitel i vores liv og at få en hverdag til at hænge sammen igen. Jeg glæder mig til at indrette børneværelser, give dem den have de har manglet her på Vesterbro og forhåbentligt er det det hele værd..