Jeg har fået mig et job! Sørme ja.

Jeg kan slet ikke få armene ned, jeg er fuldstændig høj af spænding. Jeg har nemlig fået mig et job. Et job som passer lige til mig! Hvis I har fulgt med på Facebooksiden har i nok allerede luret hvilket job jeg snakker om.

Uden det kommer til at lyde forkert, så kan man nogengange godt komme til at drukne lidt i livet med bleer, rengøring (konstant rod), baby og meget mere. Tro mig, jeg ELSKER mine børn, jeg ELSKER livet som mor, men jeg savner mig selv. Jeg kan mærke at jeg mangler at komme lidt ud for mig selv, bare nogen timer i ny og næ. Hvis jeg kunne ville jeg bruge hvert et sekund med mine børn, men vi ved også alle sammen, at det på ingen måde er sundt. For det ér nemlig sundt at huske sig selv – ikke at glemme at man også er andet end mor. Man er også et individuelt menneske – nemlig Fie.

Jeg er meget mere end bare mor. Jeg har brug for at blive bekræftet i at jeg kan mere end bare at skifte bleer og lave mad.

For nu er jeg nemlig sprunget ud i det! Jeg har valgt mig selv til, bare for et par timer om ugen. Det er IKKE fordi jeg hader at være på barsel, men jeg har simpelthen bare brug for nogen timer en gang imellem for mig selv, for ellers kører jeg surt i det hele derhjemme. Jeg har brug for at samle energi og overskud, hvor åndssvagt det måske lyder for nogen.

Nå, men tilbage til det der nye job! Jeg er blevet Tupperware konsulent. Det handler i bund og grund om at jeg repræsenterer en virksomhed, og jeg skal fortælle om produkterne – hvilket iøvrigt er nogle FANTASTISKE produkter. Og det siger jeg ikke bare fordi det er mit job, det er fordi det er sådan det er. Kvalitetsprodukter! Og så er det noget som går i generationer. Både min farmor og min mor har været i branchen, og nu jeg.

 

Som min farmor sagde: Tupperware bliver først skiftet ud når man er trætte af dem, ikke fordi de går i stykker. 

 

Jeg har lavet en facebookgruppe, FW Tupperware. Der vil der løbende blive opdateret med nyheder, tilbud, konkurrencer og meget mere. Og sidder du med en ustyrlig lyst til at booke mig til en tupperware demostration (party) hvor du er værtinde, eller blot ønsker at bestille nogle produkter, så skriv endelig til mig på Facebook. Som værtinde er der altid en lækker gave at finde, samt skønne bonusser. :-)

Jeg er SÅ klar på at komme i gang med Tupperware! Shit jeg glæder mig.

Jeg er SÅ klar på at komme i gang med Tupperware! Shit jeg glæder mig.

 

Så jo, det er mit nye job – Tupperware konsulent! :-*

Kærligst, Fie 

 

Husk at I kan følge mig på Facebook :-)