Close
UGE 17: 5 sandheder om at føde et barn (som ingen fortæller dig inden)
facebook pinterest twitter

UGE 17: 5 sandheder om at føde et barn (som ingen fortæller dig inden)

Avatar
9fitmonths 4 januar 2016, 06:00

img_0515-0

 

Først og fremmest godt nytår til alle de søde læsere af denne blog!

Nytårsaften sidste år var meget speciel for mig, da vandet gik og fødslen af min søn startede (han kom dog først ud 2. januar). I den anledning kom jeg op med denne lille liste, med 5 ting som overraskede mig under forløbet. Læs med nedenfor //Ditte

5 sandheder om at føde et barn (som du ikke får fortalt inden)

Det ubetinget sejeste og mest awesome min krop har præsteret er at fremstille et andet menneske. Så banalt og så fuldstændigt vanvittigt på samme tid.
Det var tænkt over alle detaljer: organer er plads og funktionelle: tjek, ilt til hjernen:tjek, permanent fedtede fingre og glinsende overlæbe: tjek. Således var arvingen til en stadigt stigende SU gæld og en masse IKEA møbler klar til at se dagens lys…
Der var bare én detalje, som min krop ikke havde overvejet. Han skulle ud i verden, og der var KUN en vej det kunne ske. Det var noget af en bommert. Her var barnet, helt færdigt, men selve leveringen kom ligesom bag på hele systemet. Lige som DSB, der altid rammes håbløst af den mindste sne-varsel. Det endte dog med at lykkes, og I dag kan jeg se tilbage på et år, som ikke matches af noget andet, jeg har oplevet.
Heldigvis har jeg glemt det meste om fødslens rædsler, men nogle chock var dog så store, at jeg ikke glemmer dem foreløbigt….

 1. En fødeafdeling har bleer. Til voksne mennesker. Jeg så dem først og troede at det var til babyerne. Så synes jeg at de så lidt store ud… Og så fik jeg én på. Hjælp.
 2. På en fødestue bliver gulvet vasket ca 20 gange om dagen. Jep. Så klam er en fødende kvinde.
 3. Du kommer muligvis til at opgive at få barnet ud. Disclaimer: sandsynligheden stiger med antal af timer fødslen varer.
 4. Efter fødslen bliver du bedt om at tisse. Det kan du ikke. Det er det mest angstprovokerende i hele verden og du sidder på verdens hårdeste, kolde potte.
 5. Det er først efter fødslen, at du for alvor bliver bange…

::::::::::: Nu videre til uge 17 af vores træningsprogram ::::::::::::::::::::::::

TRÆNING #1

Del 1:

5 runder af:

 • så mange pull-ups som muligt (i et sæt)

og lige bagefter

 • så mange push-ups som muligt (i et sæt)

:::: 2 minutters pause mellem hver runde  ::::

Del 2:

6 runder af:

 • 6 goblet squats
 • 6 kettlebell swings
 • 6 box jumps
 • 6 one-armed clean and jerk ( kettlebell)

TRÆNING #2

2 runder af:

:::bagefter:::

2 runder af:

 • 10 kettlebell bent-over-rows
 • 10 kettlebell thrusters
 • 5 burpees