Close
Babyshower – jeg er en heldig kartoffel alligevel!
facebook pinterest twitter

Babyshower – jeg er en heldig kartoffel alligevel!

Avatar
aeblekind 26 juli 2016, 19:35

Det må jeg alligevel indrømme! På trods af jeg var lidt af en bitter ‘isse’ med F foran, fordi mine veninder var travlt beskæftiget til min ‘get-together/oldschool pyjamas party, så tog de virkelig fusen på mig dagen efter. Min bedste veninde, kom i overraskende god tid, med påskud om at vi skulle spise frokost sammen. Hun hundsede herre meget med mig da hun kom, og jeg tog det selvfølgelig heeeelt roligt. Jeg tænkte ‘hvad er det dog vi skal nå?’. Små fnisende putter hun mig ud i bilen, med bind for øjnene. Hun snakker simpelthen ørene af mig, så jeg absolut ikke kan navigere, eller fornemme hvor vi er på vej hen. Jeg ved ikke hvorfor, men tænker absolut ikke at det er babyshower som venter mig, jeg tror faktisk bare hun er blevet skrup skør…

crazy meme

 

Meeen, vi ankommer til den hemmelige destination, og pludselig kan jeg høre lidt små-fnisen, efterfulgt af et kæmpe SURPRIIIISE, og så stod hele banden der ellers. Lige dér vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, og jeg blev faktisk rigtig rørt. Min mors indkørsel var pyntet med lyseblåt tyl, balloner, borde, hygge, dejlige damer og masser af kærlighed.
Indenfor var der linet op med de lækreste kager, mad, og selvfølgelig et bord fyldt med gaver. Det er simpelthen så rørende at modtage sådan en dejlig dag! Jeg hyggede mig, og det var så rart at mærke varmen og betænksomheden fra en masse mennesker omkring en.

Så kan det godt være nogle synes det er en pine for meget, at indføre endnu en amerikansk skik, men tanken er egentlig rigtig fin! Tanken bag et babyshower, er nemlig at give de bedste råd med man kan på vejen, til den kommende mor. Samtidig når man også bare et punkt i graviditeten, hvor man både socialt og også i den grad hormonelt, mangler og har brug for, lidt kærlig opmærksomhed!

Jeg hepper big time på babyshowers som en rigtig fin tradition at indføre herhjemme: det skaber i hvertfald rigtig meget glæde.
Så af hjertet tak, til alle de dejlige damer; både familie, svigerfamilie og veninder som brugte energi (og moneter) på at jeg fik en helt fantastisk lørdag!

I kan se billeder fra dagen på min instagram profil her

Mange #Jegersgudaenheldigkartoffel #medmasserafdejligemenneskeromkringmig Kram

Julie/ Æblekind