Close
Badedyr og tissekoner!
facebook pinterest twitter

Badedyr og tissekoner!

Avatar
aeblekind 27 maj 2016, 12:06

Okay, nu har jeg (og ”Arne” selvfølgelig) taget godt hul på 27. graviditetsuge. Jeg har bandet og svovlet, så det stadig kører i ekko, over hvor ”ramt” jeg har været, og hvor hård graviditeten allerede har været imod mig – for at være helt ærlig, så sker det stadig! Meen, nu er jeg også nået til et punkt, hvor jeg har fundet ud af at iprener er no-go, men humor og latter er et godt middel mod alle elendighederne. Det er selvfølgelig ikke lutter lagkage, og jeg siger ikke man ikke må have ondt, brokke og beklage sig, for det gør jeg selv! Men nu er jeg så ramt, så nu kommer de komiske lidelser. Komisk tænker du? JA KOMISK, selvom det gør herre nas – men jeg har grint siden lægen sagde, at min tissekone er gået af led! Yes du hørte rigtigt. Her napper vi nemlig ikke bare en ordinær bækkenløsning, men simpelthen et skamben der er ved at give op, og som stille og roligt bare giver slip.. Bingo, jeg er kommet hævet tissekone i forkøbet, og har allieret mig fryseposer og sun-lollys som middel mod.

Jeg håber håber håber, at vi holder den her. Under alt det sjove og komiske, så synes jeg faktisk det gør hamrende ondt at være gravid. Det er hårdt for min krop, og nogle dage holder jeg ikke til særlig meget. Især de sidste uger, har tyngden i kroppen været vild, og ryggen gør rigtig ondt nu. Så jeg ser virkelig frem til ideen om, at jeg skal plaske rundt i vandet til sommer, og ikke kunne mærke mine ny erhvervede 13 ekstra kilo. Jeg føler mig allerede som et badedyr, men jeg bliver simpelthen nødt til at hive det ’sjove’ ud af tingene, for ellers rammer jeg en stor mur. Jeg har 14 uger tilbage plus-minus, og hvis det bliver værre, samtidig med at jeg bliver mere trist over det, så ved jeg godt det bliver de 14 længste uger, jeg skal se i øjnene. Det har jeg virkelig ikke lyst til! SÅ, nu må jeg tage sidste motionsløsning, og komme i svømmehallen!

plaske

Step one – som min dejlige terapeut sødt hentydede, så er svømmeplanerne rigtig fine, men det kræver lige noget badetøj først. Suk. Meget opgivende må jeg erkende, at min turkise bikini der får babserne til at sidde godt nordpå, ER blevet for lille. Men hold nu ferie hvor blev jeg nærig, da jeg så hvad et nyt sæt kostede i str. Preggo. Jeg måtte hurtigt erkende at hvis jeg trak 400 kr over for en badedragt, så var chancen pænt stor, for at have en hidsig bankrådgiver i røret inden 10 minutter. Derfor fandt jeg hurtigt en fin brugt én – i den største str. jeg nogensinde har købt til mig selv. 100 kr med fragt! Yes, så føler jeg næsten jeg har vundet 300 kr. win win.

Step twoSå skal dyret bare i dragten. Jeg har undersøgt åbningstiderne, og jeg har fundet et sted hvor jeg kan snige mig ned i vandet, inden at der bliver overbefolket med teenage bomber, og skoleklasser. Yes – Jeg håber der er en pensionist jeg kan overhale indenom, men måske jeg allerede har sat forhåbningerne godt op, for det er ikke meget jeg har kunne bevæge kroppen i lang tid!

Gode råd til en træt graviditetskrop? Jeg er sikker på vi er flere som kan bruge dem!

Mange #Avmintissemis #skøresteskadeever #gladforminnyebadedragt kram
Julie / Æblekind