Close
‘Det uendelige venteværelse’
facebook pinterest twitter

‘Det uendelige venteværelse’

Avatar
aeblekind 28 august 2016, 08:28

Yes, jeg sidder her sørme endnu. Beskederne er begyndt at tikke ind “har du ikke født endnu, skal du ikke snart føde, sker der ikke snart noget, skal du ikke af med den mave”58174047

Det gør ikke noget, andet end jeg konstant bliver mindet om, at jeg er i grunden nok er den mest utålmodige! Trust me, jeg vil gerne af med maven, for den er tung. Med en lille myr som er skønnet til 3500 for 12 dage siden, så er maven jo ikke blevet mindre.. Og det er mine fødder i øvrigt heller ikke. Jeg har aldrig passet en str. 41 bedre, og mine str. 38 fusser er ved at være ren historie.

Chris mener jeg er ved at ruinere ham i ren toiletpapirs forbrug, fordi der skal leveres gyldne dråber gerne 1-2 gange i timen, og allerhelst i nattetimerne. Nå ja, så lyder jeg som en søløve hver gang jeg skal vende mig i sengen, og som én der har tabt lungerne når jeg skal op og ud af den.

Om ikke andet, så er jeg jo højst sandsynligt en mor-titel rigere inden 2 ugers tid. Jeg er spændt, nervøs, bange, utålmodig og glæder mig helt vildt på samme tid. Det er både med tanker som “åh åh, hvad er du dog gået ind til – ej, du behøver ikke komme i dag, det har vi ikke tid til – kom nu uuuuuuud baby, kan ikke vente”.

At jeg ikke kan kontrollere hvornår han vil ud, er den mest sindssyge følelse. Er konstant på vagt over de mindste tegn og signaler min krop giver, men når der så kommer murrende fornemmelser forneden, så når jeg lige at fortryde, og tænke; aah, så bare lige vent lidt. Min mor mindede mig også lige om, at det er bassemanden som styrer showet, fra nu og de næste mange år. Jeg kan lige så godt vænne mig til det. True that!

Jeg er utålmodig fordi jeg ikke aner hvilken bettefis det er som jeg har rendt rundt med i hvad der snart føles som 100 år. Er det en tyksak, en skaldepalle, en skrigeballon, en opstoppertud, en uldtot, en fars dreng, en sprællemand, en æblekind, en grinebider, en hidsigprop, eller bare mors dreng? Selvom jeg har fået lov at se ham i 3D version for 3 måneder siden, ved jeg stadig ikke hvad jeg skal forvente, og den følelse er så vild.

Men han er her vel lige om lidt? Send gerne lidt vestøv min retning, og et par feer til de stride veer.

Jeg håber næste indlæg er på den anden side!

Mange #herrespændte #jooovjegskalnokpoppedenbabysnart #hanerherpåsinfødselsdag Kram
Julie/æblekind