Close
”Er du sikker på der kun er én!?”
facebook pinterest twitter

”Er du sikker på der kun er én!?”

Avatar
aeblekind 8 maj 2016, 08:51

Jeg havde egentlig tænkt mig at lade dette emne ligge og ulme lidt, indtil jeg fik det at mærke på egen krop. Jeg tænkte det var svært at skrive om, før jeg selv havde stået i situationen, men som i næsten kan regne ud, så skulle der ikke gå længe.
Jeg havde godt både hørt og læst, at der desværre er nogle mennesker som tager deres frihed, til decideret at nedgøre folk, fordi de ikke har de efter deres hoveder, ikke har de ’rigtige’ graviditets-mål, eller den rigtige mavestørrelse. Jeg havde ikke facet de helt ondskabsfulde af slagsen, før i går.

Hormonerne presser virkelig på, og de bliver simpelthen nødt til at få en lille del af dette indlæg, so here it goes: Folk der føler et presserende behov for at kommentere gravide kroppe med de mest negative tillægsord de kan finde, burde virkelig få skruet deres hoved op i røven, og vasket deres mund med sæbevand!

For mit eget vedkommende, er min mave for alvor ved at vokse sig stor nu, men jeg er altså også i uge 24, den skal jo begynde at vokse. Indtil nu har jeg faktisk kun mødt kommentarer som ”nåå, du er da ikke så stor”. Men jeg skal da lige love for, at efter maven vokser udad, så er det som om folk næsten ikke kan abstrahere fra at sige ét eller andet.
Bare den der ”Er du gravid” samtidig med at de hiver en i maveskindet, for lige at tjekke efter; ”Nej nej, jeg har bare kørt oceaner af kage ned, siden sidst jeg så dig, kun til ære for at du kunne hive mig i ’kagedellen’. Det er nu meget skægt. Lad os kalde dem Type C – ’kun lidt over gravid-grænsen.’

Definitionen af Type B, kunne være dem som f.eks. går utroooligt højt op i, hvor meget man har taget på, og din vægtøgning, passer næsten aldrig ind i deres korrekthedskema i hovedet. Du vejer gerne aaaalt for meget, og spiser alt for meget kage. ”Hold lige igen med den mad”, ”Jeg tog kun 4 kg på da jeg var gravid”, ”Er du sikker på der kun er én!?”.

Sidst men ikke mindst, har vi Type A for Asshole.
Det er typisk de små lus til mennesker, som decideret skal nedgøre ens krop, fordi man gror en baby.
”der er en der lever op til rygtet om at æde for 2”, ”du skulle være en skarn, hvis ikke du står nede i fitnesscenteret lige når du har født – ja du er i hvert fald selv ude om det”, og vinderen ”Hold kæft hvor er du blevet fed”. De små lave mennesker, facer dig gerne med denne slags sætninger, med et iskoldt udtryk i ansigtet, samt et elevatorblik som er tyvstjålet direkte fra hoffet.
Den slags mennesker er faktisk ikke fortjent med andet modsvar end ”Luk munden, inden der kommer fluer”

Diskussion: 
For er vi gravide i tvivl om vi er gravide? Sjældent. Har vi selv lagt mærke til at maven er vokset ud af tøjet? Ja, selvom ’se min navle i min mavetop’-moden er kommet retur. Behøver vi at blive gjort opmærksomme på at vores krop er i den mest sindssyge forandringer of all times? Naaaarj, det kan mærkes, ses og føles – selv i et spejl – og sådan ét har de fleste derhjemme.

Konklusion:
Da min krop allerede nu, er ved at tilvænne sig de kommende døgnrutiner, med for lidt søvn og manglende overskud, samt en tsunami af hormoner, føler jeg det ikke livsnødvendigt, at blive gjort opmærksom på, at min røv er vokset i samme tempo som min mave, og hvor lidt ’din datter’ tog på i graviditeten. For jeg er nemlig bare mig. Det er min røv og min dejlige mave!
Jeg laver et menneske, og jeg bruger min egen unikke opskrift på at lave ham til den dejligste unge i hele verden – så kan det godt være det kræver 20 is, 3 liter kakao, 31 agurker og et glas karrysild, men min opskrift er min, og min krop er heldigvis min egen – og ”Arnes” selvfølgelig. For jo, min krop lånt ud, indtil at min egen dejlige skrigebold er kommet ud. Så man kan vel tænke sig til, at mine ører bliver udsat for nok støj indenfor nærmeste fremtid – så fra nu, kan mine ører kun acceptere dejlige varme ord på vejen, hvis der absolut skal kommenteres på min gravide krop!

Til alle de skønne maver derude: Jeg ved 50% af jer, føler jer som en hvalros forklædt i pænt tøj, men i er smukke og dejlige, lige som i er! Lad os nyde at is-sæsonen er over os, og vores babyer bliver ligeså lyserøde og lækre som jordbærguf. Vi er sprøde og sprudlende og lige som vi skal være!

Masser af #såkomviafmeddesureopstød & #såblevdetsagt kram fra
Julie / Æblekind