Close
En vaske ægte hæmoride..
facebook pinterest twitter

En vaske ægte hæmoride..

Avatar
aeblekind 27 juli 2016, 07:44

Ja, man har frygtet og hørt det værste som de små bæster, som faktisk rammer over 50% af de gravide. Men vidste i at de “graviditets-ramte” mænd, også er i en stor risikogruppe? Nok ikke ligeså pinefuld og pinlig, nu det skal være. Ej okay, lidt pinlig nogen gange..
Min kæreste har fået en kæmpe hæmoride, AKA = MIG! 
Og hvad mener jeg med det?
Jeg ved ikke om det er hormonerne der sprudler og bobler, eller om det er en snert af frigivelsen af kærligheds hormonet oxytocin, men jeg knus elsker min kæreste så ekstra overdrevet meget, og det er faktisk så slemt, at når han tager på arbejde om morgenen, så har jeg det som om han forlader mig i flere uger. Jeg savner ham bare han går ud i køkkenet!

lovememe

Nu er det altså ikke fordi, jeg ikke plejer at knus-elske ham, for det gør jeg bestemt, men det er alligevel vildt hvordan min kærlighed til ham udvikler sig dag for dag. Det er nok også derfor vi kan skændes så det brager, og jeg bliver som en ulykkelig baby, i flere dage efter vi har haft en diskussion. Chris siger dog, at  det altså ikke er ham og mig, men mig som skændes, og nogle gange må jeg nok tage den på mig.

Jeg har været tikkende bombe under min graviditet især, og jeg kan ikke prale af at have været en humørbombe overhovedet. Han har holdt mig ud, i både de små, store og urimelige udfald. Han har trøstet og krammet, når tårerne har fået frit løb, og jeg har ligget i fosterstilling med 11-taller i et ustoppeligt hulkeri.
Så kan det godt være han smider sine boxershorts over det hele, ikke altid er så dygtig til at huske aftaler, og at han oven i købet skal pirre mine dårlige nerver ved at tage på faldskærmskursus mens jeg er højgravid – men han er der for mig!

Da jeg fra den ene dag til den anden ikke kunne gå pga. bækkenløsning, så strøg han ned i Matas, og købte noget lækkert til mig. Han har masseret min læn, nusset mig i håret, og hele tiden fortalt mig hvor dejlig og sexet jeg er (selvom jeg ikke har nogle ankler, og jeg går som en and). Han fortæller mig hver dag hvor højt han elsker mig, han får mig til at grine når alt er sort. Han gør sit allerbedste, for at jeg kan være i min “første gangs oplevelse som forældre”, til trods for at det er hans 4. gang, og det synes jeg simpelthen er så sejt!

Så hermed en lille tirsdags-kærlighedserklæring til min lækre, dejlige, charmerende og sjove kæreste. Jeg elsker dig så meget, at jeg kunne kramme alt luften ud af dig! Tak fordi du elsker mig, og passer på mig, og bare tak fordi jeg har fået æren af at du er far til vores lille dreng, vi snart skal møde. 

12483_10152711764285467_2115519781_n

Jeg håber der sidder rigtig mange dejlige tøser, både gravide og ikke gravide, som knus-elsker jeres mænd’er, og husker at fortælle dem det!

Mange #Højpåkærlighed #Såglemmermanhurtigthvordanmankanblivesur #jegharjordensdejligstekæreste Kram

Julie /Æblekind

Psst.. vil du læse med ‘før de andre?’, så kan jeg følges på facebook her