Close
Min egen lille base
facebook pinterest twitter

Min egen lille base

Avatar
aeblekind 17 juni 2016, 08:35

.. men kun lidt endnu. Med termin d. 30 august, er det ikke så langtid det bare er ‘min base’,
De fleste flytter sammen, eller flytter i noget større sammen når de venter sig – her flytter vi officielt fra hinanden. Nej jeg er ikke ked af det, og det er ikke svært – det er det bedste valg for os som familie.

Nu har jeg egentlig ikke fortalt så meget om min lille familie, men da jeg blev kæreste med Chris, var det ikke bare ham jeg skulle lære at kende. Det fulgte 3 poder med i puljen – to frække drenge, og en smuk pre-teen pige. Det har været, og er stadig spændende, lærerigt og ekstremt udfordrende, at få en kæreste der har børn – ikke bare én, eller to men hele tre banditter.

Det klart vi talte om børn – jeg har ingen, og Chris havde et ønske om at få flere inden han blev aaaalt for gammel – men fordi jeg synes det kunne være lige intenst nok med tre unger hveranden uge, så var jeg faktisk ikke helt klar på det skulle være lige nu – Det var ‘Arne’ bare fuldstændig ligeglad med.

Hos Chris har ungerne deres egne værelser, og så har han indrettet sig i stuen. Det var i forvejen udfordrende at bo i for mig. Fra ikke at være vant til børn, til pludselig at dele ALT med 4 forskellige individer, blev lige hardcore nok. Det var klart, at det var udfordrende for mig i forvejen, så ville det ikke blive nemmere med en lille baby også. Allerede inden jeg blev gravid, havde jeg dog rum hos familie og venner, jeg kunne trække mig tilbage i, når jeg lige skulle have lidt luft.

Når man er en sammenbragt familie, så bliver kompromisserne udfordret til det yderste, og med min til tider lidt mere sårbare psyke, så er der grænser for den stressfaktor jeg tør udsætte mig selv for. Vi begyndte allerede at gennemse diverse muligheder for at flytte sammen i noget større allesammen, men under tidspresset og mangel på store boliger, så blev det for uoverskueligt. Derfor blev beslutningen at jeg selv fandt et sted – en base til lillemanden og jeg.

Hvad betyder det? Det betyder bare at vi er en familie på 2 adresser.
Baby’s base er hos mig – og så hjælper Chris alt det han kan, når han ikke selv har unger.
Det er en anderledes måde at være en familie på, men nogen gange må man indrette sig efter de valgmuligheder man nu har.
Jeg kan ikke sige hvordan det kommer til at fungere endnu – jeg har jo aldrig prøvet det. Men vi satser på at få det bedste ud af situationen. 

Så nu er jeg altså flyttet ind i en dejlige lille lejlihed! Det er fantastisk at jeg kan få lov til at indrette min lille hule, og få samlet ‘Arne’s’ ting. Jeg bygger rede big time, og det er så dejligt ikke at gøre det 117 forskellige steder, men bare at have én samling på det hele. Det er planen vi skal bo der, indtil mig og Chris stille og roligt har sparet op til noget realistisk. Nu tager vi det ihvertfald bare helt stille og roligt.

Det har været rigtig svært og udfordrende at lave dette her opslag – nok mest fordi jeg er blevet mødt af så meget undren, over måden vi vil være familie på. Det er simpelthen ude at kontekst for så mange, og så unaturligt. Men verden er bare ikke så sort/hvid, som vi gerne vil gøre den til. Udfordringer og bump på vejen, skal afprøves fra flere vinkler end to. 

Lidt fra mit lille hjem

Mange #seminlillehule Kram

Julie / Æblekind