Den “søde” barselstid, inden baby ankommer

Ja, jeg havde én eller anden meget romantisk idé; at når jeg havde afsluttet eksamen i slut juni, så var det bare at læne sig tilbage og råbe “BAAAAARSEEEEEL”. Allerhelst i sådan forestilling om at ligge på stranden, med briller og solhat og en drink i hånden. Okay, måske ikke en killer coctail (selvom det snart er tiltrængt). Mmh.. måske en slush ice så.
Det billede og den forestilling, har da være til at rulle sammen, og putte op et hvis sted.
Ferie efterfulgt af barsel, er bare slet ikke så lækkert og dejligt som jeg havde håbet. Det er KEDELIGT! – og pludselig også mega stressende.

For første dag på “romantisk barsel”, dér starter mester bækkenløsning. Han er heldigvis nogenlunde holdt nede af fysioterapi siden i mandags. Årh, det var dejligt! Jeg er næsten et helt menneske igen.
Jeg har smidt krykkerne på 5. dag nu, og jeg føler mig næsten som Jesus der kan gå på vandet!

Hele ugen har så også budt på “dejlige” overraskelser, som at finde ud af, at jeg alligevel ikke var dagpenge berettiget, at min boligsikring ansøgning “er blevet væk”, at jeg ikke slipper fra jobcenter helvedet, her 3 uger før jeg kan gå på officiel barsel.
Er du sunshine, ammehjernen (eller er det gravid hjernen?) skal pludseligt arbejde hurtigt, for at knække koden til det offentlige (hvilket er en uendelig kamp, som ingen vinder). Så onsdag stod jeg og trak numre til Narnia nede i borgerservice, sammen med alle de andre lige så forvirrede mennesker som mig. Jeg er målløs over et nummersystem med hovedet under armen, det er virkelig til at få lange løg af. Så jeg er alligevel glad for jeg ikke har nogen. Den praktisk anlagt mor hjerne, der pludselig har fået sit eget center i hovedet, kan slet ikke arbejde med uvished og længere sagsbehandling – så det er mega tungt ikke at vide hvor man får sine penge fra.  Jeg kunne selvfølgelig også bare arbejde de 169,5 time af (som jeg pludselig manglede), så er der en som lige mangler en snart højgravid med bækkenøsning, så er jeg til at finde på jobnet!

brigdet meme idiot

Så blev det alligevel fredag!
Idag kommer min dejlige svigerinde ned og max hygger med ‘Bridget Jones’-marathon, fredags snoller, uldsokker og ansigtsmasker. Havde egentlig satset på en hyggeaften med alle mine veninder, i bedste pyjamas stil – men det er åbenbart rigtig svært at lave aftaler med for mange på én gang. Så hormonerne læner sig tilbage, og håber på der stadig er veninder tilbage når baby er ude.
Vi må se om ‘hormornella’ holder til at Bridget Jones bliver forladt et par gange eller to, for veninde aftaler kan de slet ikke holde til lige pt. Bliver så vanvittig frustreret og tudemarie, når ideerne og forestillingerne, slet ikke bliver som håbet.

preggomeme leavemealone

Jeg håber i har det godt derude, og nyder “sommervejret”. Jeg vil lige sige: “aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, det var dejligt” lige at få en hedebølge pause. Jeg har faktisk set mere til mine ankler denne uge, end jeg har de sidste 2 måneder! Sorry – jeg er med på varmen næste år, men vil virkelig gerne slippe i år!

Mange #findmigpåjobnet #defedemåsvedelidtendnu #dubørstadigikkefuckemedhormonella Kram
Julie/Æblekind