Close
Barnedåb og frieri
facebook pinterest twitter

Barnedåb og frieri

Avatar
amandamalika 27 september 2017, 07:24

Noget af en overraskelse

Det er en dag jeg aldrig glemmer, vi skulle holde barnedåb for vores lille trold. Vi planlagde det lang tid før, for jeg ville gerne have at alt skulle være helt perfekt på dagen. For os var det en rigtig stor dag, der er jo nogle der ikke går så meget op i det. Det er ikke fordi vi er helt vildt kristne, men jeg synes at det er en meget smuk begivenhed. Vi besluttede os for selv at lave maden, og køre til Tyskland for at købe drikkevarer til barnedåben. Thank God, for at vi havde så mange til at hjælpe os, for det var noget af et projekt vi havde sat os for. Vi fik klaret det hele så vi kunne tage stille og roligt i kirken på selve dagen.

Barnedåben lørdag d. 22/04-2017

Vi står tidligt op om morgenen for at vi alle sammen kunne nå at gøre os klar, vi skulle være i kirken 10:30, og med en lille baby er det ikke bare lige så nemt at komme ud af døren. Vi havde alt klar, men vi manglede det hårbånd som Malucca skulle have på, og det var lige ankommet i pakkeshoppen. Så på vej til kirken måtte vi lige tage et stop og hente hårbåndet. Vi ankommer til kirken og kommer ind i et rum, for at vente på alle gæsterne finder plads inde i kirken. Min bror, Maluccas onkel kommer ind i rummet for han skal være hendes Gudfar og bærer hende op ad gulvet i kirken. Alle har fundet plads i, og vi skal til at gå ind, jeg fik et sus i maven og havde lyst til at fælde en tåre da jeg gik bagved min bror som stolt gik der med min datter. Det var så smukt, og meget rørende for mig.

Malucca og hendes Gudfar

Efter kirken tager vi ud til det sted hvor vi skulle holde festen. Gæsterne kommer lidt efter hinanden, da alle er kommet byder vi velkommen og vi servere maden, der bliver hygget og snakket. Så er tiden kommet til at vi skal pakke alle prinsessens gaver op, og hold nu op der var mange. Hun fik så mange smukke og fine gaver. Da vi er færdige med at pakke gaver op, vil jeg sige tak til alle gæsterne for de fine gaver, men jeg bliver stoppet. Martin siger pludseligt “Jeg har lige en overraskelse” og jeg kigger underligt på ham og tænker (hvad har du arrangerede uden jeg har været inde over, ja jeg er en stor kontrolfreak)

Jeg vender mig om og kigger på ham, og med tårer i øjnene siger han “jeg kan ikke sige det” og sætter sig der efter på knæ, den smukkeste ring i hænderne. Jeg var i chok og så græd jeg, jeg kunne ikke sige noget. Alle folk begyndte at klappe og fløjte, jeg var så rørt. Tænk at den mand jeg vil dele resten af mit liv med, faren til min lille prinsesse og den mand jeg elsker af hele mit hjerte friede til mig. Jeg sagde selvfølgelig ja. Det var prikken over i’et på en ellers helt igennem fantastisk dag.
En dag jeg ALDRIG glemmer.

Den smukke ring

 

//AmandaMalika

Følg med på min instagram nedenfor ?

[instagram-feed]