Close
Den nye hverdag :)
facebook pinterest twitter

Den nye hverdag :)

Avatar
amandamalika 29 september 2017, 06:31
Malucca

stemningsbillede fra tur på legeplads i går.

Den nye hverdag begynder  

Så blev det fredag, og jeg har en masse nyt jeg gerne vil fortælle jer om. Der sker nemlig en masse ting, og den nye hverdag begynder. Lille M er begyndt at gå, stop seriøst lige tiden, jeg kan slet ikke følge med. Tænk at min lille baby nu er begyndt at gå rundt, det er jo helt vildt. Jeg kan huske alle sagde til mig lige da jeg havde født, at nu skulle jeg huske at nyde det, for alt ville gå så hurtigt, og det skal jeg da lige love jer for at det gjorde.

For på mandag starter hun også i vuggestue, hold nu op jeg bliver rørt når jeg skriver dette. Ja, jeg er nok en følsom mor, men hun er mit guld og tænk at nu skal “fremmede” passe på hende.

Jeg synes at det er en rigtig stor ting, nu har jeg snart et vuggestuebarn. Vi har været nede og se vuggestuen og den virker virkelig god. Jeg tror både vi og Malucca bliver rigtig glade for den. En ting er at jeg synes det er lidt vemodigt at hun allerede skal starte, en anden ting er at jeg faktisk glæder mig også lidt. Det kan godt være hårdt nogle gange at skulle aktivere hende en hel dag, for der er godt nok knald på hende. Vi nyder derfor de sidste dage sammen inden at hun starter.

 

Malucca

Stemningsbillede fra tur på legeplads i går

Ud over at der sker en masse nye ting med lille M, ændre mit liv sig også nu. Jeg har nemlig været ude og købe træningstøj. Nu går den ikke længere for de ekstra kilo der har sat sig på mig efter graviditeten (+lidt mere) skal væk. Det kommer de kun på en måde og det er en livsstilsændring. Det er faktisk et rigtig ømt punkt for mig, for overvægt har været en del af mit liv faktisk i al den tid jeg kan huske. Ja, folk kan sikkert sidde og tænke hvorfor jeg så ikke har gjort noget ved det, men det er virkelig nemmere sagt end gjort. Jeg har faktisk haft et ret stort vægttab inden jeg blev gravid, men det hele er faktisk kommet på igen, men det er ingen skam når jeg kigger på min smukke datter. Jeg tror det giver mig en rigtig stor motivation at skrive om det her på bloggen, for jeg vil skrive om tanker og følelser omkring forløbet. Jeg er slet ikke i tvivl om at det nok skal blive ekstremt hårdt, men jeg er sikker på jeg nok skal nå mine mål. Jeg har første træning på søndag, og hele livsstilen starter på mandag. Jeg glæder mig helt vildt til at man kan mærke og se de første fremskridt. Jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret.

På lørdag skal jeg på glatbane, og det glæder jeg mig helt vildt meget til, folk siger at det skulle være rigtig sjovt. Nu er der ikke længe til at jeg snart har mit kørekort i hænderne, det bliver så godt. På søndag skal vi ud og shoppe nyt tøj til min brors 40 års fødselsdag, det bliver en festlig dag. Ellers skal vi bare slappe af og nyde weekenden.

Jeg håber i får en skøn weekend, tusinde tak for at du læste med?

 

//Amandamalika

Følg gerne med på min instagram nedenfor 🙂

[instagram-feed]