Close
Positiv graviditetstest…
facebook pinterest twitter

Positiv graviditetstest…

Avatar
amandamalika 18 september 2017, 06:33

Jeg har tit tænkt på de følelser man får når man står med en positiv test i hånden. Der er mange forskellige følelser der kommer på samme tid, og så vælter det ind med spørgsmål til sig selv om, ”Kan jeg overhovedet tage mig af et spædbarn?”, ”Kommer jeg nogensinde igennem en fødsel?” og ”Er jeg overhovedet klar til at blive mor?” det var i hvert fald nogle af de spørgsmål jeg stillede mig selv da jeg stod med en positiv test i hånden.

Mit liv ændrede sig fuldstændig den dag.
Jeg vidste godt chancen for at blive gravid var der, da min kæreste og jeg ikke havde brugt prævention i et langt stykke tid forinden, men jeg var slet ikke forberedt.

Jeg skulle have haft min menstruation i slutningen af marts 2016, men da den udeblev vidste jeg inderst inde godt hvad det betød. Jeg sagde til min kæreste at jeg troede jeg var gravid, og han gik ned og købte en test. Det var aften og kunne ikke vente med at teste til dagen efter om morgenen, selvom morgenurinen er den bedste at teste fra.

Jeg gik derfor ud og tog testen, jeg lange den på håndvasken og ventede de 3-5 minutter, og så 2 røde streger…
jeg troede ikke rigtig på det, og tog den anden morgenen efter, og den var også positiv.

Jeg var i chok, men samtidig overvældet af lykke. Det var svært på nuværende tidspunkt at forholde sig til. Jeg kontaktede lægen dagen efter, og fik bestilt en tid.
Men jeg kunne stadig ikke rigtig forholde mig til det, så vi købte en tidlig scanning i 6.uge, man kan jo ikke rigtig se noget på det tidspunkt, men et hjerteblink ville måske hjælpe mig.

Vi kom til scanning og så vores lille guldklump, med det fineste hjerteblink. Jeg kunne nu se at der lå en spire i min mave som ville vokse og blive til en baby i løbet af 9 måneder. Jeg vidste nu at mit liv ville blive helt anderledes, og jeg glædet mig VIRKELIG til det. Den dag i dag ville jeg slet ikke kunne forstille mig et liv uden min lille prinsesse.

Fortæl mig om da I fandt ud af, at I var gravide?

Tak for at du læste med ?

//Amanda Malika

 

amandamalikablog
Første scanningsbillede af vores lille prinsesse.

[instagram-feed]