Close
Indkøring i vuggestue
facebook pinterest twitter

Indkøring i vuggestue

Avatar
amandamalika 5 oktober 2017, 07:53

Indkøring i vuggestue

Så er vi i fuld gang med vores nye hverdag. Hold nu op hvor er det en stor omvæltning, pludselig at skulle aflevere sit barn i vuggestue. Lille M havde sin første dag i mandags hvor vi var nede og lege i halvanden time med de andre børn. Hun tog det så flot, og var meget nysgerrig på det hele, hun tumlede rundt og hyggede sig rigtig meget. Tirsdag var jeg der også sammen med hende hvor vi skulle ud på legepladsen, vi gyngede og hun havde sig en fest. I går onsdag var så dagen hvor jeg skulle aflevere hende og hun skulle være der alene. Vi havde aftalt med pædagogen at vi kom 8:30 og så skulle hun sove sin første lur dernede, og så blive hentet igen derefter. Vi kom derned, og jeg satte mig ind og legede lidt med hende på gulvet i 10min. Inden jeg skulle sige farvel. Da jeg skulle gå kunne jeg godt mærke at jeg fik en klump i maven, puha det synes jeg godt nok var hårdt. Det gik virkelig op for mig at nu har jeg et vuggestuebarn. Men hun sagde ingenting, og var super glad, og vinkede farvel. Da jeg kom ud fra vuggestuen kunne jeg mærke at tårerne pressede på, jeg ved jo godt at de sagtens kan passe på hende men tænk engang, jeg har altså været sammen med hende hverdag siden hun blev født, og ja faktisk siden jeg blev gravid. Det var en mærkelig følelse og jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle tage mig til, men så gik jeg i fuld gang med at gøre rent da jeg kom hjem, for nu skulle jeg jo ikke også tage mig af hende, så det ville bliver meget nemmere. Da de havde fået hende til at sove ringede de til mig og sagde at nu sov hun, så jeg kunne få ro i maven. Jeg må ærligt indrømme at det faktisk også var dejligt, bare at kunne være helt sig selv, selvom det kun lige var 2 timer. De ringede til mig da hun vågnede og jeg gik ned for at hente hende, hun var glad og smilte da jeg kom. Da vi kom hjem var hun helt fjollet og grinte helt vildt, mon hun havde glædet sig til at komme hjem?
Hvor blev tiden af? de 9 måneder vi har været hjemme sammen er jo fløjet af sted, nu har jeg et vuggestuebarn, wow.

Når man er blevet hentet og er meget træt ?

Når man er blevet hentet og er meget træt ?

Udover indkøring i vuggestuen er jeg også kommet i gang med at træne, det er godt nok hårdt, men virkelig dejligt. Kroppen er helt smadret men på den fedeste måde. Jeg er så glad for endelig at være kommet i gang, nu er der ingen anden vej end fremad, for jeg glæder mig så meget til at se resultater.

I dag skal lille M afleveres kl. 10:30, hun skal spise frokost og sove sin eftermiddags lur dernede. Så nu hvor hun skal være der længere, bruger jeg min tid fornuftigt, så jeg tager op og træner.

Håber i har en dejlig uge

//AmandaMalika

Følg gerne med på min instagram nedenfor 🙂

[instagram-feed]