Sommer og Skofus sandaltest: 5 stjerner herfra

Sommer og sandaltest fra Skoringen. Sponsoreret indhold.

Hvad kunne passe bedre end en test af et par sandaler med det skønne sommervejr vi har? Det skulle lige være is, tur på stranden og lækre sandaler, og det er der også blevet en del till, med det helt fantastiske vejr vi har haft her i maj. Lad det endelig fortsætte resten af sommeren!

I slutningen af april modtog vi disse fine Skofus sandaler til Mille fra Skoringen, som vi skulle teste.

De er virkelig blevet brugt og blevet testet, da Mille faktisk ikke vil have andet fodtøj på nu, men vejret har jo også lige været til det.

De har været en del ture på legepladsen, gåture i skoven og en tur i Ree Park. De sidder bare så godt på hendes fod, selv med et par strømper i og ved hjælp af den ekstra velcrolukning på siden af foden kan de sidde endnu bedre fast, og som Mille selv udtrykker det ”Så kan de løbe endnu hurtigere”.

Og det gør, det også nemt for Mille selv at tage dem af og på, det er total win win.

 

Jeg er ret imponeret over dem, ikke nok med at de er så fine at se på med de fine detaljer med syningen og ikke mindst farven, så er de foret med skind indvendigt så fødderne kan ånde og de små tæer er beskyttet bag den lukket snude.

Derudover har de rigtig dejlig fleksible skind-dæksål så der er ingen problemer med at klatre i træer eller gå på balancebom da fødderne nemt kan kan “gribe”.

Selvfølgelig kan man ikke tørre slitage af, men støv og skidt er nemt at tørre væk med en fugtig klud, og så er de fine igen, så selvom de er lyse i farven, gør det dem ikke mere sarte.

Det eneste minus jeg har ved dem er, at jeg har været nødt til at købe et par til min yngste datter Maya nu 🙂
Og selv der sidder de også rigtig godt.

Du kan få masser af gode råd til dit barns fødder og sko med Skoringen Børneunivers her – det bedste for dit barns fødder.