BabyCourage

Jeg er mor til to og er med-grundlægger af virksomheden BabyCourage, som har patenteret amme registrerings redskabet Ammeskiven™. Jeg er forlovet med Roger, som er far til vores J-man fra 2010 og vores Titi fra 2011 og vi bor alle sammen i en herligt børnevenlig, (læs: legetøj overalt) lejlighed i København.

På denne blog vil jeg gerne dele alle de udfordringer jeg har mødt på rejsen mod at blive mor og ikke mindst alle de udfordringer, som kommer efter børnene nu er kommet.

Mine ord vil være så ærlige som muligt. Det er personlige beskrivelser og meget subjektive meninger om livet som kvinde, mor og iværksætter.

Jeg har altid været god til at tage chancer og springe hovedkulds ud i nye ting –mere eller mindre forberedt. Den kombination giver en del spændende udfordringer. En aktuel udfordring for mig lige nu er, at kunne kombinere arbejdsliv og familieliv i en harmoni hvor der er plads til det hele. Plads til både til ambitionerne i karrieren og min lyst til at være den bedst mulige mor for mine børn. Nåh ja… og så også være en god kæreste for min mand.

Velkommen til et lille indblik i mit liv.

Læs mere om BabyCourage