Hvem er jeg?

IMG_0338

Jeg er mor til verdens bedste Ozzy fra marts 2016. Han er alt for nice og jeg er vild med ham. Så vild at vi matcher i floral print (se billede).

Jeg fødte for resten hjemme og hvis man er interesseret i det, kan man læse min fødselsberetning her. Det er noget med en hellefisk og Hercule Poirot.

Så er jeg kæreste med TV-manden, som jeg i virkeligheden har kendt siden vi var 10 år gamle og været kærester med nogle år i vores ungdomsliv inden vi fandt hinanden igen sådan for alvor i 2015.

Jeg skulle nemlig lige ud og se verden jo. Jeg læste et år i Paris. Der var nogle vilde år i East London, med liiidt for mange fester på Fabric efterfulgt af et par fredelige øko år i Melbourne hvor jeg mest bare drak kaffe og beundrede det australske naturliv.

Billedet overfor: Her er et billede af mig, der beundrer den australske natur.

Nu er jeg tilbage i København aka Østerbro. Her drikker jeg også en masse kaffe, men den australske gourmet kaffe er skiftet ud med budget versionen fra Netto. For…

Under min barsel blev jeg nemlig opsagt. På en bænk ved rundetårn. Det lyder nærmest poetisk. Det var det fandeme ikke.

Samtidig med at jeg er arbejdsløs og drikker billig kaffe er jeg også rigtig glad for musik.

 

Hvis du ikke er blevet skræmt væk af min pøllede intro (introer er bare altid liiiidt pøllede) så kan du læse alle mine blogindlæg her

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

BabyLovesMetal