Siden sidst – kort update

191115_MG_5460

Det er et godt stykke tid siden, at jeg har været ved tasterne og siden da er der kommet en bette dreng til verden, 2 flytninger, afvikling af jul i vores første hjem, en helveds masse arbejde med en amning der ikke vil som jeg vil, og en dreng der ikke tager på. Det er også derfor i ikke har hørt fra mig, eller os hedder det vel nu, i noget tid. 😉

Den 16. oktober, 6 dage efter min termin var jeg inde til alm. tjek, og blev sat i gang – den 17. oktober, præcis et døgn efter ankom der en lille dreng på 3230, som heldigvis var større end hvad de havde skønnet ham til, som var grunden til at jeg blev sat i gang dagen forinden.

Samtidig med min søns fødsel stod jeg og skulle fjerne mine ting fra min nuværende lejlighed – uden en anden lejlighed at flytte i. Weekenden efter fødslen, havde vi aftalt med mit ”Flytteteam”, at jeg skulle have mine ting flyttet i et depotrum i BOXIT – og så måtte min seng og vores tøj ellers ud til mine forældre, hvor vi skulle bo på mit lille, gamle værelse på ubestemt tid til jeg fandt en lejlighed.

Det var frustrerende ikke at vide hvad der skulle ske og leve forholdsvis på ”standby”. Men jeg ønskede ikke bare at skulle sige ja til en af nød, og så risikere at skulle flytte igen. For det var det jeg havde gjort med den nuværende, eftersom jeg stod og SKULLE fraflytte min studiebolig, da jeg ikke længere kunne bo i den efter endt uddannelse.
Lejligheden viste sig at være utæt ved alle døre og vinduer, og have skimmelsvamp. Boligselskabet ville først gøre noget ved det om 2 – 3 år, når deres renovering af facaden på bygningen skulle ske. Men det kunne jeg ikke vente på! F.eks. havde min altandør en 1,5 – 2 cm åben sprække når selve døren var lukket, så det susede og trak ekstremt meget – og det kunne jeg virkelig ikke tilbyde et lille spædbarn!
Det var da også en dyr fornøjelse med 400 kr. i efterregning for varme i 1,5 måned (den første opgørelse, jeg har selvfølgelig boet der længere 😉 ) – det taler vidst for sig selv?!

I dag er jeg glad for, at jeg flyttede på det tidspunkt jeg gjorde – for 2 uger efter blev en mand slået ihjel og sat ild til, af sin søn, lige ude foran mit vindue. Det er bestemt ikke et sted jeg ønsker, at min søn skal opvokse!

4 dage efter fødslen fik jeg så et opkald der ændrede alt! – Jeg var ikke længere boligløs!

Jeg havde sagt, JA TAK, til den lækreste 4. vær lejlighed som var opført i 2005 og af en helt anden stand end den lejlighed jeg kom fra. Desværre havde jeg ikke fået den i først omgang da nr. 1 havde takket ja og jeg var nr. 37 på listen – så det var lidt et højt sats, at håbe på, at jeg fik den.

Kvinden i telefonen sagde, at jeg havde sagt ja til denne lejlighed – om jeg stadigvæk havde interesse i at overtage den, da nr. 1 var sprunget fra igen? Om jeg var! Godt nok en dyr husleje og et stort indskud der skulle betales omgående, men det er bestemt det værd!

Så nu sidder jeg i en lækker, TÆT og varm lejlighed, i et godt kvarter i Aalborg, med søde naboer og en henrivende søn. Kunne ikke ønske mig mere – det skulle da lige være, at vinde i lotte! – men det spiller jeg slet ikke, så det bliver nok lidt svært… 😉

Her var en lille update fra mig af. Håber ikke, at der går så længe igen som sidst, inden jeg får tid til at sætte mig ved PC’en igen.

 

Kærlig hilsen
Louise og søn