Er det okay, ikke at være okay? Også når man er mor?

Ja! Det er da bare mega okay, ikke at være okay – også selvom du er mor. 

Nu har jeg været mor i snart 17mdr og jeg har elsket hver en dag. Det kan være svært at snakke om det som er svært, men er sikker på, at jeg ikke er den eneste som har haft det som jeg har haft det engang imellem. 

Jeg har ikke været okay hver dag. Jeg har synes dagene var lange og trættende. Det har været en kamp at smile hver dag, på trods af, at jeg havde og har min lille guldklump – og er det okay?

Jeg har snakket med nogle stykker om det her med, at det er hårdt at være mor, ikke få sin søvn, ikke få sin aftensmad varm, ikke se godt ud hver dag, ikke føle sig lækker og ikke mindst være møg hamrende træt og udkørt. Jeg er blevet mødt med mange forskellige holdninger og meninger til, at jeg synes det er hårdt.

Jeg var den heldige vinder af en knægt som aldrig ville sove, og ville amme døgnet rundt. Det er da så dejligt, jeg elsker at jeg aldrig får noget søvn! (Ironi kan forekomme :D) 

Så jeg har været så træt, at min krop begyndte at vise tegn på, at nu var det på tide at passe på mig selv. Nu hvor min søn inden længe fylder 17mdr så er han pludselig begyndt at sove!?!? Hvem havde nogensinde troet at den dag ville komme? Ikke mig.

Du er stadig en god mor 

Nå men, det jeg vil frem til er, at det er okay at sige man er træt. Det er okay at sige man ikke er okay! Det er okay, ikke at være okay – selvom man er lykkelig for det lille lækre væsen man har skabt. Det gør dig ikke til en dårlig mor. 

Du skal bare vide: Du er sej. OGSÅ på de svære dage. OGSÅ når du fortæller du ikke er okay. 

Jeg er lykkelig mor, og ikke altid okay. De dage det er svært, giver jeg min søn et ekstra kram og endnu flere kys – for han gør, at jeg bliver ved, at være stærk!

Tak fordi i læste med. I kan følge med i vores liv på Instagram _mortilbastian❤ Her skriver jeg også når jeg kommer med et nyt indlæg❤

 

Kram Anne.