Close
Børnemodeeksperten

Jeg hedder Katrine Roug og er 33 år. Jeg vil primært blogge om tøj og tips til ungerne, men I får også en bid af mig og mit rimelige uglamourøse liv i modebranchen.

Siden 2003 har jeg flettet fingre med Emil og sammen har vi en datter, skønne Irma, på 2 år. Vi bor i lejlighed i indre København og nyder at have alt i cykelafstand, dog spøger livet på landet en del og på et eller andet tidspunkt skal vi nok prøve det der ’hus & have’ af.

Udadtil kan det være jeg ligner en karrierekvinde, men indeni er der altså en lille ’hyggefarmor’ gemt, og de to ting forsøger jeg at forene i hverdagen. Jeg elsker at lave hjemmebag og have huset fuld af gæster, men sætter også pris på at have skabt mit eget job og se min karriere udvikle sig. Udfordringen er at få det hele til at balancere – det arbejdes der på.

Jeg er stifter og chefredaktør på www.keiki.dk, et gratis onlinemagasin med børnemode og –livsstil, og fast børnemodeekspert på Go’ Morgen DK på TV2.

Husk reflekserne
Husk reflekserne For et par uger siden blev jeg interviewet af TV2.dk om reflekser. Jeg lavede selvfølgelig lidt research inden og jeg må indrømme at jeg var ret overrasket over nogle af de informationer jeg kom frem til. Vidste I f.eks. at når barnet bruger reflekser, så mindskes risikoen for at blive overset i trafikken med 70 […]
Læs mere
Børn og mode
Børn og mode   Here we go, første blogindlæg fra ’børnemodeeksperten’. Jeg har arbejdet med mode de seneste 10 år. Selvom emnet for nogle kan klinge hult og udadtil virke overfladisk, så befinder jeg mig nu meget godt i det. Ikke to dage er ens og moden har noget nyt at byde på hver sæson, hvilket passer meget godt til sådan […]
Læs mere