Close
Børn og mode
facebook pinterest twitter

Børn og mode

Avatar
boernemodeeksperten 8 oktober 2013, 11:39

colorful coats hanger isolated on white

 

Here we go, første blogindlæg fra ’børnemodeeksperten’.

Jeg har arbejdet med mode de seneste 10 år. Selvom emnet for nogle kan klinge hult og udadtil virke overfladisk, så befinder jeg mig nu meget godt i det. Ikke to dage er ens og moden har noget nyt at byde på hver sæson, hvilket passer meget godt til sådan en som mig, der i bund og grund er lidt rastløs og har et højt tempo. – Og så tog jeg en beslutning den dag jeg trådte ind i modebranchen, som jeg ikke har fortrudt; jeg skulle være mig selv! Uanset om det var Mary og Frederik der kom til frokost, eller ”Fru Hansen” der havde vundet en styling, så skulle jeg bare være mig. Og det har virket – ihvertfald kan jeg kende den person som andre møder og det er en befrielse ikke at forsøge at skulle være noget andet.

Jeg har tidligere siddet med PR & Marketing for nogle af de store danske modevirksomheder, men for et år siden ændrede jeg retning og startede Danmarks første onlinemagasin med børnemode.

Børn og mode er ord der konflikter lidt i nogles øre, men min tanke med det hele er at inspirere til hvordan man kan klæde de små poder – absolut ikke at diktere hvad der er rigtigt og forkert. Personligt er jeg ligeså vild med hjemmestrik (det er jeg faktisk meget begejstret for, så det kommer I helt sikkert til at høre mere om på et senere tidspunkt) som for designertøj.

I bund og grund er det kvalitet jeg går op i. Børn skal, i mine øjne, ikke ligne små voksne taget ligeud af catwalken, men jeg synes det er sjovt at lege med børnenes garderobe. Jeg er vild med at mikse dyrt med billigt, at turde gå all-in på mønstre og at kaste sig ud i at bruge farver på nye måder.

Jeg synes det er sjovt at klæde børn på, fordi næsten alt er tilladt så længe der er plads til leg. Det man måske ikke lige tør selv som voksen (siger hende hvis garderobe mest er sort, hvid og grå, mikset med jeans), kan man kaste sig ud i med børnene. Det synes jeg er sjovt, så længe ungerne også er med på den.

Hvad er jeres holdning til børn og mode?