Close
10 Billige mor/søn valentine dates
facebook pinterest twitter

10 Billige mor/søn valentine dates

Avatar
maibritdessau 12 februar 2015, 14:29

Valentine dates mor søn Min store sweetheart er selvfølgelig min søn Bubber. Derfor deler jeg min top 10 dates med Bubber, i anledning af at Valentines dag nærmer sig. Nogle af dem egner sig bedst til hyggetid, når det bliver lidt varmere.  

#1: Gå tur og finde snegle

Bubber elsker snegle(huse), edderkopper, mariehøner, bænkebidere og tusindben. Derfor bruger vi en stor del af sommermånederne på at gå på jagt i skoven eller haven efter disse dyr. Vi har også et glas med et låg, der indeholder forstørrelsesglas, så vi kan kigge nærmere på de sjove dyr.  

#2: Besøg på bondegården

Bubber elsker også de lidt større dyr. Derfor besøger vi tit den lokale bondegård (på Amager), hvor vi fodre dyrene, klapper gederne, spiser frokost og leger. Læs også: Kvalitetstid, når man ikke har kvantitetstid  

#3: Museumstur

Lige fra Bubber var få måneder gammel har vi jævnligt besøgt forskellige museer. Vi elsker især Statens Museum for Kunst og Postmuseet i Købmagergade (de er begge gratis at besøge). Da Bubber var lille, elskede han at stirre på farverne på de kæmpe store billeder. Nu begynder vi så småt at snakke om hvad der sker på billederne. Det er lidt ligesom at læse billedbog.  

#4: Hoppe i vandpytter

Har du set hende tossen, der hopper i vandpytter, når det stormer på Amager? Ja så er det nok mig, du har set. Bubber elsker nemlig vandpytter, så når det rigtig øser ned, skynder vi os at hoppe i regntøj og gummistøvler, og så løber vi ellers rundt og hopper i vandpytter. Læs også: 4 små ord, alle mødre har brug for at høre  

#5: Cykeltur

Det er hyggeligt at cykle rundt i kvarteret, og der er altid en gravko, bil eller andre spændende maskiner, vi kan kigge på og snakke om.  

#6: Biograftur

Bubber er stadig for lille til de fleste film, men en gang imellem kommer der en god film, vi kan tage i biografen og se. Bubber er vildt fascineret af den store skærm og de flotte billeder. Det er en perfekt date, hvis jeg er lidt træt den dag.  

#7: Tur til biblioteket

Vores lokale bibliotek er fantastisk. Der er massevis af børnebøger, legetøj, klædudtøj og et område, hvor man kan spise sin madpakke. Det siger sig selv, at vi kan bruge mange timer der. Og når vi kommer hjem fortsætter hyggen i sofaen, når vi læser alle de sjove bøger, vi har fået med hjem.  

#8: Aftensmad i haven

Vi bor i lejlighed, men vi har en stor græsplæne, som vi kalder haven. Om sommeren pakker vi en rigtig picnic kurv med aftensmaden, og tager den med ned på græsset for at spise. Det er sjovt at tage maden med ud, selv om vi ikke tager langt væk.  

#9: Strandtur

Vi bor på Amager, så der er ikke så langt til stranden. Derfor pakker vi ofte strandtøj og snacks om morgenen, og tager direkte på stranden efter børnehaven og arbejde, når vejret er varmt. Det er fantastisk at bade og slappe af efter en lang dag.  

#10: Spis en stor is sammen

Ja, jeg ved godt det ikke er politisk korrekt. Men vi elsker altså begge to is rigtig højt, og jeg vil hellere servere god kvalitet en gang i mellem, end helt at leve i fornægtelse. Så en gang imellem (også om vinteren), kører vi ned til den lokale iskiosk, og køber en rigtig lækker is, som vi spiser, imens vi snakker sammen. Nu er Bubber kun 3 år, så samtalen er selvfølgelig, som sådan en samtale er. MEN ikke desto mindre fantastisk hyggelig.