Juleafslutning

Det er simpelthen ikke til at begribe at endnu et år er gået! Hvor blev det lige af? 😱

Juleafslutning i Dagplejen

Mercedes havde i fredags afslutning med dagplejen. Der er dog sidste dag på torsdag hos hendes dagplejemor, hvor vi igen skal hygge og sige det sidste farvel inden juleferien.

Men i fredags mødte vi hende ned i hallen sammen med alle de andre dagplejemødre og børn. Her skulle vi sammen synge, danse og bedst af alt kom Julemanden og sang med børnene og gave dem en lille overraskelse 🎅🏼 Mercedes var simpelthen skrækslagene sidste år for Julemanden! Hun ville nærmest ikke have en gave og skulle da slet ikke hen til ham! I år så hun ham lige an og så stod hun ellers helt henne foran sammen med alle de andre børn 😊 & det var simpelthen så fantastisk at opleve hende fra denne side i år!

Liam var jo selvfølgelig med og han valgte at være vågen under det hele og han nød det i fulde drag! Mercedes det samme og da hun skulle stå i kø for at få hendes gave fra Julemanden, stod hun så tæt på at hun kunne spise en masse af de pebernødder han havde med i hans kurv til børnene 😂

Har slet ikke tal på hvor mange hun spiste. Så det var alt i alt en helt fantastisk dag og afslutning på endnu et år der er gået.

God Jul 🎄

Knus Camilla