Kampen mod Lus!

Hold nu da op hvor Vi bare hader lus hjemme hos Os! Bare ordet kan gøre Os helt sure…

20171219_122529672_iOS

Gå nu væk lus!

Jeg led helt vildt med lus som barn. Jeg har et rigtig tykt hår, så når de først er der – Ja, så tror de åbenbart at det er en invitation til at flytte ind! Inden jeg fik Mercedes kan jeg slet ikke huske hvornår jeg sidst har haft lus.. Nu har vi det nærmest hele tiden! Hun har tykt hår ligesom Jeg, så Dennis laver nærmest ikke andet end at kæmme Os alle tre dagligt!

Kampen mod Lus!

Vi har kæmpet med lusene siden Juli måned! Ja, shit ikke?. Lusekurene man betaler en halv arm for nede på Apoteket de virker bare SLET IKKE! Så vi har prøvet så mange andre ting. Vi har prøvet Balsam og Sprit som skal sidde 1 time i håret – Balsam hver anden dag til at kæmme – Ingen balsam, kun tætte kam og nu prøver vi så kuren mundskyl – eddike med badehætte og så kæmning med tættekammen… Så nu satser vi rimelig stærkt på at de lus flytter hjem til en anden familie!

Kur mod lus

  • Vask håret i mundskyl og lad det sidde i en time
  • Vask nu håret i eddike og lad det sidde i ½ time
  • vask med shampoo og kem med tættekam

Fordi vi magter BARE ikke de skide lus mere (undskyld sproget) – Men hvis der sidder en derude, der bare har en helt igennem PERFEKT opskrift mod de dumme lus som vi endnu ikke har prøvet. Så modtages de med kyshånd og kæmpe kram ! 🙂

Hjemme hygge og lusekur

Hentede Mercedes hjem så vi bare kunne komme i gang med det samme, da jeg fik opkaldet fra dagplejen at hun havde fundet lus. Mercedes hader nemlig at få vasket hår, så det var rimelig optimalt at vi startede denne proces med 3 hårvask mens Liam ligger ude og sover, så han ikke vågner når hun sætter alarmen i gang.. Tror simpelthen hun hader at vaske hår! Hun har intet imod at være i bad og kan nu selv stå inde under bruseren og lege og dermed selv styre om der kommer vand i håret eller ej, men så snart man nævner hår vask eller lige så stille går i gang, Ja så starter alarmen forfra!

Så det med at skulle tjekke for lus hele tiden, er endnu mere en kamp når hun ikke gider at have vasket hår! 🙂

Ønsk mig held og lykke 😀

Knus Camilla