Lad det begynde

Tankerne

Kender I det når det hele får frit løb og halvdelen af tiden i tåre både glædes og tvivl?

Jeg har termin med barn nr. 2 på søndag og er Mega spændt – men samtidig er der bare travlt oppe i hovedet..

Jeg er mor med stort M og for mig er Mercedes bare vigtig og mit et og alt! Så jeg tænker tit på det med kærlighed? Kan jeg virkelig give en lille lækker unge mere den samme mængde kærlighed eller ville Mercedes føle sig overset og tilsidesat?

Bare tanken gør ondt og jeg kan næsten tude! Selvom hun er 2 år, er hun bare min “lille” baby i nu.

Det er helt utroligt som man i sin graviditet kan tvivle på sig selv når man har en i forvejen – specielt fordi denne graviditet har taget hårdt på mig og tit (desværre) har gjort at min lunte og tålmodighed bare har været lig med nul! Og det er bare så synd for Mercedes og kan virkelig få det dårligt bagefter og så er det bare endnu en ting Jeg kan hyle over når jeg har ramt puden..

Sygehuset kalder

Vi har været inde og besøge sygehuset i dag, da jeg simpelthen ikke kan holde smerterne, halsbrand og ingen ordentlig nattesøvn ud mere.. Jeg havde lidt svært ved at acceptere at jeg måtte anerkende og smide håndklædet i ringen og melde stop.. Så vi har været inde og hører om mine muligheder og selvfølgelig med den tanke på hvad der er sundest for lille L og samtidig en holdbar situation for mig og min meget ømme krop. Selv Dennis er ved at være træt 🙂 Han er blevet sat på prøve og har VIRKELIG set kvindeligt tempoment på høj plan og en lunte der kunne tændes bare han kiggede den anden vej – stakkels mand! Samtidig har han skulle se sin kone ømme sig og være ked af at Jeg ikke har kunne de ting, Jeg så gerne ville for Mercedes og gøre sammen med hende..

Vi fik nyheden om at jeg ikke kunne blive sat i gang i dag, hvilket også var helt okay – Jeg ville bare gerne have en dato, så jeg kunne se en ende på smerterne og den starter på mandag!! Spørger lige om vi ikke er MEGA spændte!!!

Knus Camilla