Ny blogger til Min-mave.dk

blogger

Hej alle læsere 🙂 

Ej, hvor det bliver spændende at dele ud af forskellige ting, der sker herhjemme hos min familie og Jeg.

Jeg kan fortælle Jer lidt om mig selv, så har I en lille ide om hvem Jeg er:

Jeg hedder Camilla, er 23 år gammel, gift med manden i mit liv Dennis og sammen har vi Mercedes på 2 år og lillebror Liam der kommer til oktober.

Jeg er uddannet salgsassistent og lige pt. Er jeg på barsel – det er både spændende og dejligt. Synes tiden virkelig går hurtigt når man først er på barsel. Så kommer det pludseligt meget tæt på at lillebror ’snart’ kommer til verden.  

Vi er super spændte på at møde lillebror der gerne skulle komme omkring 1. oktober.

Jeg har selvfølgelig pakket tasken til når vi engang skal afsted mod Randers Sygehus 😊 Haha, min mor synes jeg er skør fordi jeg ’allerede’ har pakket tingene. Måtte så fortælle hende, at da jeg/vi ventede Mercedes havde jeg allerede pakket tasken til sygehuset 4 måneder før termin, jeg skulle jo være helt sikker på jeg huskede alt.

Og alligevel kigger jeg i tasken hver dag for at være sikker på jeg ikke lige glemmer noget. Har også stillet en taske frem til Mercedes. Hun skal ned til min forældre og være det første døgn alt efter hvornår jeg går i gang. Det er vildt grænseoverskridende for mig! Mercedes sov første gang ude i år. Hun skulle med hendes dagplejemor og de andre børn i kolonihavehus en nat og det var den værste nat. Jeg græd som et lille barn hele natten og følte mig fuldstændig alene. Puttede mig i hendes dyne så jeg kunne dufte hende hele natten. Det gør det nok heller ikke nemmere når hun sover i min seng 😊 Men det vigtigste var at hun hyggede sig helt vildt! Og sov uden problemer og det kunne jeg godt mærke gav en ro i mit kæmpe mor hjerte!

Vi er spændte på hvordan den ”nye” hverdag bliver med to børn og ikke mindst hvordan Mercedes tager imod det. Ind til videre har hun klaret det så flot, men samtidig kan vi også godt mærke at hun så småt er ved at reagere på hendes måde. Vi oplever meget at hun skal pointere at alt er ”hendes” og at vi er hendes forældre 😊 Men hallo, hun skal jo selvfølgelig også have lov til at reagere på at der kommer en ny og ”stjæler” lidt af opmærksomheden fra Mor og Far.

Mercedes har alle dage sovet i min seng. Dennis arbejder om natten, så pladsen har altid været der til det. Så hun er meget opmærksom på at lillebror har fået sin egen seng som han skal sove i ☺ Hun skal ikke risikere at der kommer en og ”stjæler” sengen. Hende og Dennis kan i forvejen godt bokse lidt om pladsen når han så sover hjemme i weekenden om natten.

Tusind tak fordi I ville læse med. Glæder mig til at skrive flere indlæg til Jer.