Skal du ud eller hvad?

IMG_5503

Hvordan går det med maven?

Kalenderen siger i dag 37+5 – 16 dage til termin !

Vi har været ved Jordemoder i dag, andet sidste besøg inden termin. Lillebror har det super godt og hun skønnede ham til 3400 g. Så fik vi snakket lidt om alle de smerter jeg har og hvad jeg kunne gøre, så i næste uge skal vi alle tre i svømmehallen – Dennis og Mercedes skal rigtig hygge og lege i vandet og jeg skal i det varme vand og lave nogle øvelser og rigtig få bevæget kroppen og lade den slappe af i det varme vand. Hun tilbød nu også at jeg kunne komme til kiropraktor men det tør jeg ikke, så det er ikke en valgmulighed – Jep, jeg er en tøs!

Hun gav mig også valgmuligheden til at blive sat i gang – tro mig den tanke har strejfet mig pga. smerterne men takkede pænt nej, da lillebror skal have lov til at ‘bage’ færdig så længe det passer ham. Så vandet giver jeg et forsøg og håber det hjælper lidt på det hele 😊

Tasken er pakket og klar

Og som jeg nu engang er som menneske, så blev de sidste ting til sygehus tasken pakket i går! 😊 Jeg er altid på forkant ellers kan jeg simpelthen ikke sove om natten og tænker at jeg ikke er den eneste der har det sådan! Liften er stillet frem, da han i starten skal ligge i vores Baby Jogger City Elite klapvogn – Mercedes elsker og nyder at sove udenfor nede i dagplejen, så derfor skal hun beholde barnevognen så længe hun gider sove i den 🙂 Hun måler knap 94 cm, så længden er nået, men hun nyder det og for nogle dejlige lange lure ved hendes dagplejemor – Hvad gør I andre? Tænker at det ikke burde være et problem for lillebror at ligge i liften i klapvognen, det giver vel det samme? 🙂

Så nu er ventetiden sat ind og alle tankerne om de første dage glider rundt i hovedet som vand i en rutchebane!  Dennis tager 4 uger hjemme i det hele, hvilket virkelig bliver rart. Vi har aftalt at vi rigtig skal hygge sammen alle fire de første par dage – vi skal lave nogle ting som Mercedes synes er sjovt, så hun får nogle dage fri fra dagplejen. Hun skal mærker vi er der og ikke føle sig ‘glemt’.

Han arbejder om natten, så de timer om natten hvor lillebror skal have flaske bekymre mig lidt og det gør de mest fordi det ikke skal gå/genere Mercedes for meget… Hun putter stadig oppe i sengen sammen med mig, da det er der hun falder bedst til ro og sover bedst om natten – plus jeg nyder mere end noget andet at putte med hende! SÃ¥ vi skal have fundet ud af hvad der kommer til at fungere bedst om natten, så hun bliver forstyrret mindst muligt.

De bedste hilsner

Camilla