Close
Stop mod at skræmme kommende mødre!
facebook pinterest twitter

Stop mod at skræmme kommende mødre!

Avatar
carolineamaliemorsom20aarig 22 oktober 2017, 23:15

Stop med at skræmme kommende mødre! – Ja, vi kommer alle til det. Når en vi kender bliver gravid kan man ikke lade være med at løbe et par skræk scenerier igennem, “Husk nu at få sovet en masse inden barnet kommer, det bliver der ikke tid til efter“, “Gå nu ud og lav en masse af det du har lyst til, der bliver ikke meget tid til sådan noget når først babyen er kommet”. Til dels er det da rigtigt, men mor/far livet er hvad man gør det til. Jeg fik så ofte at vide at jeg skulle nyde det ene og det andet, inden barnet kom ud, og det fik det ærlig talt til at lyde som om at der skulle til at flytte en terrorist ind i mit hjem. Sådan har det bare slet ikke været. Jeg kunne slet ikke lytte til nogen af alle de råd, for jeg ville mere en noget andet, at min lille pige skulle komme ud til mig, og for intet i verden ville jeg gå tilbage til tiden før hende. Så kan det da godt være at jeg er lidt træt nogle gange, og at jeg ikke altid kan sætte mig ned og få læst en bog i fuldkommen stilhed, men jeg er gladere end jeg nogensinde har været før. Og så er det altså heller ikke værre end det. De fleste har vel en mor, far, veninde eller lignende i nærheden, som kan gå en tur med baby i ny og næ, så mor og far kan få lidt tid. Og ellers er man heldigvis som regel to forældre om det lille vidunder, så man kan give hinanden fri engang imellem.

Livet som forældre er virkelig hvad man selv gør det til, så alle de kloge ord, om hvad jeg skulle nå inden baby kom, har været relativt nyttesløse. Jeg føler først at livet er startet efter lille Elena er kommet til.

Så, hvis du er endnu en af de vordende forældre der har fået nogle “kloge ord” med på vejen, som i virkeligheden lød mere som nogle skræmmende advarsler om hvordan de næste 18 år af de liv skal til at se ud, så tag den med ro. Du skal nok finde tid i hverdagen til at se noget netflix, tag en kop kaffe med en ven, eller tage i biografen. Livet som forældre er hvad man gør det til, og ingens situation er ens. Du ved slet ikke hvad du har i vente, men jeg kan afsløre at det bliver det bedste og det største i dit liv!