Instagrammødre

imageJeg har travlt. Mit hjem er ofte rodet. Jeg er altid bagud med et eller andet. Min piges strømpebukser bliver hurtigt beskidte, når hun kravler rundt på vores gulv. Jeg får ikke gået de lange ture med mine hunde, som jeg gerne ville. Jeg får ikke trænet dem. Jeg får ikke trænet min krop. Jeg falder tit i søvn på sofaen, inden klokken slår 20.30. Køleskabet et altid tomt, synes jeg….på trods af at jeg altid handler ind. Jeg er heldig, hvis jeg når i bad hver 2. dag. Jeg kunne blive ved. Mit liv er langt fra perfekt, og jeg stopper nogen gange op og prøver at sige til mig selv, at jeg liiiige skal slappe af. Mine forventninger og krav til mig selv og det perfekte liv er høje. Jeg kan lige så godt indrømme det. Jeg bliver nemt påvirker af de sociale medier – især Instagram går ind og rammer et sted. Et sted som får mig til at føle mig som ” ikke at gøre det hele godt nok”. Instagram bugner af lækre billeder med lækre hjem. Dyre designerting. Børn der er meget rene og klædt i det nyeste tøj. Hvordan pokker kan deres hjem være skinnende rent 80% af tiden? Jeg er ikke dum, og ved da godt, at man smider de pæne billeder op, men alligevel undrer jeg mig. Instagrammødre har åbenbart røven fuld af penge, og de fleste af dem går hjemme! Jeg forstår det simpelthen ikke!

Jeg ved jo godt, at der også er mange, der kæmper for at få hverdagen til at hænge sammen på de sociale medier, men alligevel trækker jeg lidt på smilebåndet, når der ryger et “uperfekt” billede op med rod….. Jeg tænker tit….er det der rod? Så kom lige hjem til os… Jeg hævder ikke, at de tror, de er bedre end andre. Overhovedet ikke! Folk må jo helt selvom, hvordan de lever. Men et eller andet sted, for det mig bare til, at føle mig som mindre værd. Det er åndssvagt. For alle mødre, gør jo det bedste, de magter, for deres børn.

Jeg overvejer tit at lukke ned for både Instagram og Facebook. Glemme den virtuelle verden lidt, men jeg er vidst blevet lidt for afhængig og lidt for nysgerrig.

Er jeg den eneste, der tænker disse tanker?

Jeg er ikke ude på at hænge nogle ud….det er blot mine tanker…