Livet kom i vejen

Så gik der lige et par år. Bloggen blev glemt, et barn mere kom til.

Men nu er jeg tilbage til bloggen igen. Jeg har lysten til at skrive og dele mine erfaringer.

Hvad er der så sket siden sidste indlæg i 2016? Et indlæg jeg lige har læst igen – hvor der stod at min barselsbobbel var slut, og at jeg ikke skulle have flere børn. Det passede nu ikke, da vi i dag har Sigrid på 10 måneder. Så nu er jeg mor til tre fantastiske børn. Valdemar på 6 år, Isolde på 3 år og lille Sigrid, som snart ikke er så lille mere.

Jeg elsker at være mor! Det er den fornemmeste titel, men jeg vil ikke lægge skjul på, at det også er benhårdt arbejde. Vi har også tre børn, der ikke er de nemmeste.

Valdemar- der har en diagnose. Isolde – som er en meget temperamentsfuld 3 årig. Hun ved, hvad hun vil og ikke vil. Hende og Valdemar skændes konstant – som i hvert andet minut.

Sigrid er meget tryghedssøgende, og hun vil helst bæres hele tiden. Hun har aldrig kunne ligge selv ret lang tid af gangen. Det er hårdt hele tiden at bære på en knapt så lille baby mere, samtidig med at man skal mægle mellem de to andre konstant.

Til daglig er jeg skolelærer. Jeg elsker mit job, men jeg løber stærkt for at nå det hele. Heldigvis har jeg verdens bedste kolleger og nogle skønne elever.

I min fritid, som der jo ikke er meget af, bruger jeg på løb, træning, og kreative sysler. Jeg har desværre ikke så meget tid til at sy, hækle osv. Men mon ikke tiden kommer igen en dag.

Her på mit lille websted vil jeg fortælle om livets op og nedture, idéer til hvad man kan lave med sine børn (med forholdsvis enkle midler), inspiration til sunde og nemme retter. Jeg er selv i gang med et vægttab. I min graviditet tog jeg over 26 kg. på, og nu kæmper jeg med de sidste 10. Jeg prøver at få en sund og aktiv livsstil og være en glad mor for mine børn.

 

Jeg håber, I vil følge med 🙂