Close
Den ulidelige ventetid
facebook pinterest twitter

Den ulidelige ventetid

Avatar
dimomtobe 26 maj 2016, 20:18

I onsdags var jeg til nakkefoldsscanning, alt så perfekt ud og målene var lige i skabet! Dog kunne mine blodprøver ikke bruges, da jeg åbenbart havde fået taget dem for tidligt i min graviditet.

Jordmødrende sagde så, at hvis jeg fik taget nye om torsdagen, altså dagen efter nf, så ville de have svarene på dem om fredagen, og så ville de selvfølgelig ringe mig op fredag, hvis der var noget suspekt ved dem …

Jeg drønede på Herlev hospital torsdag morgen, hvor jeg for første gang, alene, måtte overvinde min frygt for nåle, og få overstået den ene blodprøve. Det gik fint, og jeg var ret stolt af mig selv!?

Fredag var en lang dag. Sådan en dag hvor man bare frygter det værst tænkelige, men heldigvis hørte jeg ikke noget fra hospitalet, og jeg nåede lettet op, da jeg kunne fortæller min kæreste, at vores lille bæbs havde det godt! ??

Så længe varede lykken dog ikke! Til trods for, at jeg var blevet lovet fredag, at hvis det var noget, så ville jeg blive informeret om fredagen. Men næh nej. Mandag formiddag ringede min telefon … Det var fra Herlev. Damen jeg snakkede med informerede om, at min lille bæbs havde en forhøjet risiko for det ekstra kromosom, der hedder trisomi.

Her ramlede mit liv sammen! En kromosomfejl der betyder så voldsom retardering, at barnet typisk lever i mellem 1 døgn – 1 år! ?

Jeg blev indkaldt til moderkagebiopsi dagen efter – nok den værste oplevelse jeg nogensinde har været ude for! Alle de smerter ?..

Og her kommer så den ulidelige ventetid! Nu kunne jeg blot gå at vente på, at de enten ringede med en dårlig besked, eller at jeg ville modtage en mail i min e-boks med de positive resultater.

I dag kom svaret!

Vi venter en sund og rask dreng! ??❤️

Mine arme har aldrig været løftet så højt, som de er i dag! Glæden vil ingen ende tage! ???❤️