Close
Første gang
facebook pinterest twitter

Første gang

Avatar
dimomtobe 9 maj 2016, 13:36
Det er mandag – en ny uge starter. Jeg står tidligt op, skolen kalder. I denne uge har jeg valgfag om demens. Jeg er til alt mit held kommet på hold med en elev, som jeg også var i hospitalspraktik med – man kan vel godt kalde hende for min skolemor! 😀
Nå, hvorom alting er, så er jeg altså, i dag, gået 4 dage over tid. Det er da sket før, at jeg er gået en dag eller to over, så jeg tager det egentlig ikke så tungt.
Jeg smed mine p-piller i juli 2015, så tanken om børn havde vi efterhånden lagt lidt på hylden – i hvert fald til jeg havde afsluttet min uddannelse.
Efter en dags betænkningstid beslutter M og jeg, at det nok er på rette tidspunkt at prøve med en graviditetstest .. Jeg HADEDE de tests! Det første halve år efter jeg smed mine p-piller, tog jeg konstant tests, hvis jeg gik en dag eller to over, men M overbeviste mig om, at det nok var en god idé, så jeg kørte fluks i normal efter skole, så jeg kunne få fat i nogle tissestrimler.
Jeg kommer hjem, åbner pakken og hiver den første strimmel ud (okay, de første tre strimler – hellere være på den sikre side! ?), så ud på wcet og så bare vente.
Der gik et kort øjeblik og pludseligt kunne jeg spotte en tydelig rød streg og en mindre tydelig rød streg. Der var ingen tvivl, M og jeg skulle have vores første baby!
Et nyt liv er netop startet. Hvem havde troet det?
Vores lille mirakel er netop blevet til, og nu skal mit og Ms liv for alvor starte!