Jeg starter på mandag

eli-defaria-100532

 

“Jeg kan da ikke starte på et meditations-program på en onsdag”.

Dét var lige præcis det der fløj gennem hovedet på mig for et øjeblik siden.

Jeg har nemlig købt et nyt onlineforløb, hvor en super dygtig amerikansk meditationslærer guider mig til at lære at meditere. Men jeg har haft svært ved at komme igang. Sygdom, ferie, så sygdom igen.

Nu har jeg så ramt onsdag og jeg ville jo egentligt gerne starte op, men min hjerne vil gerne bilde mig ind, at det først kan blive, når vi starter på en ny uge.

Det er selvfølgelig bullshit,

Men jeg har det alligevel med at falde for mine mere eller mindre gode grunde til at vente til jeg kan starte på en frisk dag, en frisk uge- et friskt år.

I morgen- tænkning

Måske kender du tankerne:

  1. Nu har jeg alligevel spist kage, jeg starter på min madplan igen i morgen.
  2. Jeg gider ikke løbe i dag, jeg starter op igen mandag
  3. Efter nytår er det et bedre tidspunkt for et vægttab

 

NU er på en eller anden måde altid et lidt ubelejligt tidspunkt at gå i gang. Vi har det med at tro at alting bliver bedre og lettere lige om lidt. I morgen vil vi springe ud af døren og glæde os til at løbe en lang tur…

Men helt ærligt- hvis du ser tilbage på de sidste år- er der ikke altid kommet noget nyt i vejen? Har du ikke næsten lige så travlt nu, som for 2 uger siden eller for 6 måneder for den sags skyld?

Vi kan derfor ikke vente med at tage beslutningen til den dag alt er let og vi er proppede med overskud. Vi er nødt til at lære at handle – NU- også selvom alt ikke er perfekt.

Selv har jeg besluttet mig for at handle nu. Om et øjeblik sætter jeg mig. Tænder for mit onlineforløb, og så tager jeg første del af mit kursus.

Har du noget, som du rigtigt gerne vil opnå, som du hele tiden tænker du vil gøre snart, men aldrig får gjort?

Mit forslag til dig er; kom igang i dag! Ofte kræver det bare, at du går i gang, så viser det sig, at være langt mindre bøvlet, end du frygtede. Hvis det du drømmer om er vægttab, så ligger der en masse artikler fra mig herinde, inklusiv youtubevideoer. 

kh Ditte