Close
Velkommen til DittesFlow – Hvem er jeg?
facebook pinterest twitter

Velkommen til DittesFlow – Hvem er jeg?

Avatar
dittesflow 24 februar 2016, 09:32

Først og fremmest, tak fordi du kigger med.

Mit navn er Ditte, og jeg er 26 år.

Jeg er at finde i Skårup, på Fyn, i en lille murermestervilla. Her bor jeg sammen med min kæreste, (eller rettere sagt fra for 1,5 uge siden… min forlovede), og vores søn på knap 11 måneder.

Pt. Er jeg på barsel, men læser til pædagog på UCL i Svendborg. Men jeg har for ganske nylig, søgt ind på Ernæring og Sundhed i Sorø på e-læring. Det er et valg som er kommet sig af, mange tanker omkring nuværende studie, fremtidsplaner og ønsker.

Jeg har længe gået og leget med tanken om at starte en blog op. Nu tager jeg springet, ligesom jeg tager springet om, at komme et skridt tættere på drømme uddannelsen.

Min blog vil handle om oplevelser og følelser som førstegangs mor, et efterfølgende vægttab på 30 kg, fitness, løbetræning, opskrifter samt alternativer til den søde tand.

Overordnet min hverdag, og hvordan jeg får den til at gå op i en højere enhed – mit

FLOW.

 

 

Når den lykkeligste stund skal holdes hemmelig…

Min kæreste og jeg var blevet enige om at, nu var det tid. Tid til en familieforøgelse!

Måneden hed Maj og året var år 2014. Jeg stoppede på mine p-piller, og holdte øje med cyklus og alt det der følger med, bla. via App’en: ”Woman-log”.

Min menstruationsperiode blev forskudt med en uge for hver cyklus. Jeg købte graviditetstests i ét væk. Men de viste negativ gang efter gang.

Pludselig var min menstruation forskudt med 2 uger, og jeg var straks henne og prøve lykke. Hvad lykken viste mig, var ret så tvetydigt. Den viste halvanden streg. Ikke én eller to, men halvanden. Så står man der, og tænker ”okay, jeg er delvis gravid eller hvad?”

Jeg endte med at bruge de næste par morgener på at tisse på pinde. De viste alle sammen mig de samme resultater. Så vi endte med at ringe til lægen, for deres måtte da vise et mere korrekt svar.

14. august er vi ved lægen, og lægesekretæren stikker en strimmel i min urinprøve.

Den havde dårligt nået at røre mit urin, før hun ønskede os tillykke. Der sidder man som kærestepar med en kommende titel som forældre. Det var så uvirkeligt! Efter vi havde fået brochure og alt det praktiske at vide, skyndte vi så ned til den nærmeste Kvickly. Her købte vi vitaminer og alt det der rådes til under en graviditet.

Jeg vil beskrive beskeden, hendes svarresultat, som værende på niveau med karaktergivning efter en overstået eksamen. Vi havde ydet vores bedste, og nu fik vi en”karakter” for vores præstation. Jeg var på daværende tidspunkt 4 uger henne, og tiden frem til uge 12, og så kaldet den kritiske periode, i mine øjne, føltes lang og hård. Vi var ovenud lykkelige, og havde egentlig lyst til at råbe det ud til befolkningen. Men med en risiko for at tabe fosteret inden de 12 uger var gået, holdte vi det for os selv.

En masse hvide løgne og dårlige undskyldninger blev pludselig en almindelighed for mig. Ikke nok med at det var hårdt at holde hemmeligt, følte jeg selv, at det blev tydeligt. Maven tog form, og viste en dejlig lille bule. Jeg var straks overbevidst om, at alle andre også kunne se den.

Vi besluttede os for at dele den dejlige nyhed med vores mødre, da jeg var 9-10 uger henne. Vi købte

hver især kopper med titler ”mormor” og ”farmor”. De vidste ikke, at vi faktisk gik med planer om familieforøgelse, hvilket gjorde det endnu mere spændende at se deres reaktion. Deres reaktioner var overvældende, men samtidig også bekræftende…

Nu ventede 30 spændende uger…

 

Gravid mave

Graviditetstest