Close
Hverdagen kommer på listefødder
facebook pinterest twitter

Hverdagen kommer på listefødder

Avatar
duelund 10 juni 2016, 09:39

At vi lever i dejlige Danmark, skal vi mødre være glade for. Vores system gør nemlig at vi har vores barsel – og derved masser af tid til at være sammen med vores skønne små skabninger.

Mødre i andre lande er ikke lige så priviligeret, bla. er barselsorloven i USA baseret på 12 uger – 6 uger med løn og 6 uger uden løn.

Hvis jeg tænker tilbage på stadiet som nybagt mor, så var jeg ikke klar til at skulle indgå i en hverdag allerede efter 12 uger. Der var alt for mange løse ender der skulle gøres rede på.
Livet som nybagt mor var for mig ikke hårdt, men derimod en udfordring, for hvad var det rigtige at gøre og vigtigst af alt hvorfor ?

Som tiden er gået, føler jeg mig mere selvsikker på de valg jeg træffer, samtidig med at lille V vokser sig større og stærkere. En rigtig lille krudtuge er han.

Jeg har valgt at starte på arbejde efter 6 måneders barsel. Hvilket vil sige at min hverdag banker på om godt 20 dage.

Jeg glæder mig som et lille barn, men er også meget spændt. Ting er ændret på arbejdspladsen og jeg ved at det kræver energi og tålmodighed at vende tilbage til hvor jeg slap nøglerne I November mdr.

Lille V. har fået plads i en dagpleje og skal starte 1. august. Allerede nu er vi inde i en fast rutine hvor vi er på besøg i dagplejen hver onsdag. Far skal derfor hjem på barsel i Juli mdr.

Men hvad med jer, mødre? Hvornår følte I at hverdagen bankede på og det var på tide at trække i arbejdstøjet? – Og vigtigst af alt, hvordan gik det med at komme igang med hverdagens trummerum?

Jeg ser spændt frem til at hverdagen begynder, men frygter at skulle kysse mine 2 mænd farvel 🙂