Close
Den første tid med vores mirakel.
facebook pinterest twitter

Den første tid med vores mirakel.

Avatar
endelignogensmor 19 februar 2018, 15:54

AE9712AE-32D3-472E-A395-B8E2C7118B0A

Vi har nu været hjemme i ca 1,5 uge.

Det har været fantastisk at være hjemme og få lidt ro på. Så meget ro som der nu er med en lillefis i huset. 😉 De første dage var dog meget pressede med power pumpning og pres om amning, som vi kom for sent/forkert i gang med. Søvnunderskud kommer ikke bag på nogen, men træthed og presset fra malkemaskinen, var for meget, så både privat ammevejleder og familierådgiveren på Herlev, rådede mig til at trappe ud af malkningen og istedet fokusere på vores prinsesse og familie, som vi endelig har fået. Det har givet så meget ro.

Jeg ville helst have ammet. Primært fordi jeg havde graviditetssukkersyge og kæresten har type 1, så det blev vi anbefalet.

Men vi kom helt forkert i gang og fik forkerte info eller info for sent og så reagerede min krop på al den uro der var i forbindelse med det, uroen ved at være indlagt og så ramte de 9,5 års kamp mig med 180 i timen. Min krop har været maks presset i mange år og nu har den brug for ro. Årevis med hormoner, fertilitetsforsøg og aborter har sat sine spor..- også mentalt. Nu er vores lille pige her og hun fortjener kun det bedste. Hun fortjener en mor som er glad og som har energi og overskud.

Jeg kan stadig malke halvdelen af hendes behov ud, som hun får på flaske. Det gør mig glad, at hun trods alt får noget af min mælk. Mælkeproduktionen er ikke gået ned endnu, så jeg fortsætter i mit eget tempo, så længe det giver mening.

Alle sygeplejersker og læger på Herlev har rost hende og det samme har sundhedsplejersken. Hun har lige været her i dag og vægten siger allerede 3060g! Da vi kom hjem for 1,5 uge siden sagde den 2400g. Det er en pæn stigning og vi er så stolte af hende! Hun siger til og fra når hun er sulten, har noget i bleen eller er utilfreds med noget..- det er så flot! Ellers er hun stille og rolig og hygger sig med masser af hud mod hud hos os. Vi er så taknemmelige for vores elskede seje mirakel!

Nu vil jeg se om jeg kan få spist lidt  😉

N.

Vil du opdateres på nye indlæg, så følg med via Facebook