Close
Livet med baby.
facebook pinterest twitter

Livet med baby.

Avatar
endelignogensmor 20 oktober 2018, 00:28

Jeg kan stadig blive overvældet. Vi er på den anden side.- vi er en familie.

Det var en hård start og vi var udkørte, men vores E er det hele værd. Men derfor har det stadig været hårdt. Vi havde snakket en del om det inden vi fik hende, at vi begge var i risikozonen for at få en efterreaktion på hele vores forløb og sundhedsplejerske, læge og familie/venner var vi åbne over for.

Vi har så haft vores reaktioner og det holdt hårdt. Jeg  kan blive rigtig trist og ærgelig, når jeg tænker tilbage, for vi får jo ikke den første tid tilbage igen eller får lov til at prøve det igen. Men på den anden side, så er det forståeligt med vores historie og er en del af vores historie om at blive en familie. Vi er blevet gode til at snakke om de første måneder og øver os fortsat. Man skulle tro at vi efterhånden havde helt styr på det med at snakke om det svære, men det er altså stadig noget vi øver os på.

Nu er vi næsten på den anden side og vi nyder vores dejlige fantastiske E. Vi er så heldige og taknemmelige for hende. Tænk at dette sjove, skønne, stædige væsen er vores!

Der sker så meget med hende lige nu, at det er svært at følge med..- hvordan stopper man lige tiden??!

Jeg elsker når hun opdager, at hun kan noget nyt og kigger stolt op på os. Vi får de største smil og lige så gør hun. I morges da hun øvede sig på at sidde i sin højstol og spise, grinede hun bare og hyggede. Det var så hyggeligt og helt fantastisk!

Er livet med baby, så så fantastisk som vi drømte om? JA! Det er virkelig meningen med livet! Selvom det har været en lang sej vej hertil, så giver livet bare mening nu. Vi skal stadig vænne os til nogle ting, at vi ikke bare er to mere, men vi savner aldrig bare at være os to. Det er fint for os at kunne hygge om aftenen, når hun sover..- også selvom det ikke altid er særlig længe. Men hun er jo hele vores liv lige nu og det nyder vi.

Jeg synes at vi er et rigtig godt sted lige nu og ser frem til at kæresten går på barsel i December og vi har en hel måned sammen. Det bliver dejligt at vi sammen kan dele alle de ting hun gør. Og nøj, hvor skal vi julehygge!

N.