Close
Sådan ser et mirakel ud.
facebook pinterest twitter

Sådan ser et mirakel ud.

Avatar
endelignogensmor 15 marts 2018, 15:31

Sådan ser et mirakel ud. Vores mirakel. Så fin, dejlig og helt igennem fantastisk. Så fantastisk!

Jeg er overvældet. Overvældet af kærlighed til mit mini-jeg. Overvældet over at jeg alligevel får lov til at opleve hende. At jeg fik lov til at blive hendes mor. Og overvældet af alt hvad vi har været igennem.

Jeg er lidt tåreramt i dag. Det hjælper heller ikke,at vi er alene hjemme uden farmand.
Det er ikke fordi, at jeg ikke har vidst, at det hele ville føles overvældende. Men det er noget andet at stå i det og mærke det på egen krop. Det er en del af mig og det vil følge mig langt ud i fremtiden. Også selvom hun er hos os nu.

Det som jeg ofte kommer til at tænke på, er dengang jeg ringede til akut modtagelsen med sivende fostervand og blev rådet til at gå rundt. Jeg var 35+4 og anede ikke om hun stod fast og det gjorde jordmoderen der bad mig om det, heller ikke. Det stod åbenbart ikke i min journal. Det som rammer mig, er at det kunne have gået så grueligt galt! Og at jeg er så evigt taknemmelig for at vi for en gang skyld var heldige! Jeg aner ikke hvad jeg skulle have gjordt, hvis vi havde mistet hende.

Den angst for at miste hende, vil følge mig resten af livet. Jeg er meget bevidst om det og italesætter det. Jeg snakker med psykologen om det og mine veninder. For jeg vil ikke forhindre hende i at leve sit liv, på grund af min angst for at miste hende.

Jeg kigger på hende hele tiden og og føler mig så taknemmelig. For hende og for aldrig at have givet op. Det er noget af det vigtigste jeg vil give hende med videre i livet: At tro på sig selv og sine drømme..- og ALDRIG give op!

Nu er det ikke sådan, at jeg hele tiden tænker på alt det dårlige. Langt fra. Jeg nyder hende hver dag og er så taknemmelig for hende. Jeg elsker at opleve hende hver dag og alt det nye hun kan og hvor stor hun bliver – selvom det går lidt for stærkt. Vores lille pige er bare blevet så stor, fra 2310g til 3680g på 6 uger!

Jeg prøver at fange så meget som muligt af hende med kameraet og forevige alle de fantastiske stunder vi oplever med hende, samtidig med at jeg bare nyder hende og er til stede i nuet. Jeg øver mig på at slappe helt af og ikke stresse rundt og ordne noget hele tiden. At vi bare ligger sammen og nyder hinanden.

Nu vil jeg putte videre med mit lille (store!) mirakel. Hav en dejlig aften.

N.