Close
Som tiden flyver!
facebook pinterest twitter

Som tiden flyver!

Avatar
endelignogensmor 26 november 2018, 06:54

Tiden flyver! Men når jeg tænker på hvad der er sket de sidste 10 måneder, så har vi bestemt ikke kedet os. E rykker sig hele tiden og fys roser hende, når hun er her. Hun siger, at det ikke er til at se, at hun var låst i bækken og nakke de første måneder af hendes liv og at hun er kommet så godt igen. Det er så dejligt. Hun møver sig rundt og kan nu endelig rejse sig helt op, når hun holder i vores hænder..- hendes arme og mavemusker bliver langsom stærkere.

Det vi arbejder mest på er maden. Hun får stadig primært flaske, da hun stadig øver sig på fast føde. De sidste par uger har en fortand kæmpet sig på vej ud, så den sidste uge har der ikke været meget appetit. I forvejen har hun aldrig spist særlig meget.  Det gør mig lidt nervøs og får mig tilbage til, at jeg ikke kunne amme min baby og da hun heller ikke ville tage flaske. At jeg ikke kunne give min baby mad. Så jeg har hylet. Men heldigvis har jeg en god sundhedsplejerske, som jeg altid kan ringe til og som lytter.

I dag tager vi til Osteopat for at udelukke spændinger og hvis det ikke hjælper, så kontakter jeg lægen. Så synes jeg, at jeg har haft is i maven længe nok. Hun er jo ikke den største baby, så hun har ikke så meget at kunne tage fra af. Heldigvis er hun nysgerrig og smager gerne på det meste mad. Der ryger bare ikke så meget indenbords.

Er der andre der har haft udfordringer med en småtspisene baby? Og med at få småtspisene baby over på fast føde? Kom gerne med gode fif!

N.