Close
Tudedag.
facebook pinterest twitter

Tudedag.

Avatar
endelignogensmor 21 august 2018, 09:51

Hun er kærlighed. Hun er livet. Hun er vores.

I går var en rigtig tudedag. Nogle dage rammer vejen hertil mig bare og så hyler jeg. Og bagefter fyldes jeg af den største taknemmelig for vores mirakelpige. Jeg er så taknemmelig for hende! Jeg glemmer aldrig da hun lå helt grålilla på mit bryst to timer efter fødslen og stoppede med at trække vejret. Eller da hun gjorde det anden gang. Men hun er her. Hun er her virkelig! Det mest fantastiske menneske jeg i mit liv har mødt..- og hun er min!

Det kom af, at jeg så dokumentaren På Grænsen Til Livet. E kom 35+4 og havde det godt, på trods af vejrtrækningen i starten. Det var en af de ting jeg havde været angst for under graviditeten. At hun skulle stoppe med at trække vejret, når vi endelig fik hende, og havde også anskaffet en vejrtrækningsalarm. Og så skete det. “Heldigvis” var det “bare” på grund af morfin (som jeg aldrig skulle have haft!), det gjorde det lidt nemmere at forholde sig til og mindske angsten for at det skal ske igen. Men jeg tjekker hende stadig flere gange om dagen og natten og det bliver jeg ved med.

Hun var lille, ja, men slet ikke så lille som dem i programmet. Jeg synes vores forløb var slemt nok..- jeg tager virkelig hatten af for dem som kommer igennem sådanne traumer!

Jeg kæmper stadig med reaktioner på vores tab, forløb og start som familie. Men hun er det hele værd og grunden til at vi kommer igennem det og endelig kan nyde livet. Men det er udfordrende og ikke altid en dans på roser.

N.