Close
Venter på at modtage denne her. :)
facebook pinterest twitter

Venter på at modtage denne her. :)

Avatar
endelignogensmor 16 januar 2018, 10:31
  1. stokke-trailz-liggdel-carry-cot-grey-melange-gra-melerad-classic-wheels-klassiska-hjul_grande

Fredag d.5. Januar, modtog jeg en Facebook notifikation om at jeg har vundet denne Stokke Trailz. Det er altså lidt vildt, at have vundet en barnevogn!

Jeg hylede selvfølgelig og er dybt taknemmelig, hormonerne giver den virkelig gas for tiden!

Det var faktisk den første barnevogn vi overvejede. Jeg venter på, at modtage den, og er spændt på om den er for stor/for høj til mig, ud fra det jeg har læst om den på nettet (jeg er en lille fis!). Men har nogle uger endnu, til at prøve den af og vænne os til den. 😉

Vi havde ellers reserveret en Emmaljunga NXT90F kombivogn, som vi også er vilde med. Vi har fået den godt ned i pris og har efterfølgende fået en masse gavekort til hjælp, så tror at vi køber den som planlagt og ser hvad der fungerer bedst for os. Vi ville alligevel skulle ud og købe en klapvogn, til når hun vokser ud af Stokke vognen, og der ville jeg alligevel helst vælge NXT’en, hvis muligt.

Så har vi Stokke vognen, som ekstra vogn til bedsteforældrene eller som turvogn med plads til oppakning i den store kurv og mulighed for at køre i lidt mere besværligt terræn, evt en tur i skoven.

Har valg af barnevogn også fyldt meget hos jer?

Hvilken barnevogn/kombivogn endte I med at vælge?

N.

Hvis du vil opdateres om nye indlæs, så følg med på Facebook.