Close
Vuggestue.
facebook pinterest twitter

Vuggestue.

Avatar
endelignogensmor 19 januar 2019, 09:23

Opstart i vuggestue om 13 dage!

Det er jo helt vildt, som tiden på barsel er fløjet afsted. Jeg har nydt det så meget jeg har haft mulighed for. Jeg elsker at være på barsel!

Hvad gør man så, når man ikke er klar til at overlade sit kæreste eje til andre?

Der har været nogle ting vi har holdt øje med motorisk og madmæssigt. Hun spiser ikke så meget og er ekstremt nysgerrig, så der skal ingenting til at forstyrre hende, når hun spiser. Det er blevet bedre og da jeg besøgte mit arbejde forleden, endte hun med at spise nede i personslerummet, selvom der var en del larm. Det var så dejligt at se at det kunne lade sig gøre! To dage efter da sundhedsplejersken var her, gad hun så ikke. Men hun kan! Så jeg ved at når hun kommer ned og kan hygge med og spejle sig i de andre børn, så skal det nok gå. Ellers tager vi den derfra.

Motorisk er hun kommet så godt efter det, at jeg ikke er nervøs for den del mere. Hun er meget stærkere i ryggen og er endelig begyndt at sætte sig op af sig selv! Jeg er så glad for at vi ikke har presset på, men ladet hende klare det i sit eget tempo. Hun har kun siddet i højstol med et tæppe i ryggen (efter aftale med fys), når hun har skulle spise, ellers har hun været mest på maven.

Men delen med, at hun skal være mere sammen med andre, end mig..- den har jeg det svært med! Hun er her endelig, og så skal jeg allerede til at undvære hende. Jeg er slet ikke færdig med at hygge med hende og at lære hende at kende. Eller færdig med at se hende gøre ting for første gang. Og så er hun sjov!

Hvordan har I andre tacklet vuggestue/dagpleje opstart?

N.