Den savnede jul

For mange er julen en fantastisk tid og især hvis man har fået en lille, så er den for mange lige 100 % mere fantastisk. Det gælder ihvertfald her hos os, første jul med vores pige, lille S og det i sig selv er bare fantastisk, men denne jul er også speciel for mig af andre grunde..!

Første “rigtige” jul i mange år

Grundet jeg arbejder i butik, når jeg selvfølgelig ikke er på barsel, har jeg ikke kunne nyde den hyggelige juletid sådan rigtig, i mange år. Så i år er det første jul i mange år, hvor jeg rent faktisk kan hygge, holde fri og bare komme i rigtig julestemning. Det er skam ikke fordi jeg ikke kan lide mit arbejde, men da jeg pludselig indså jeg faktisk kunne nyde julen fuldt ud denne jul, blev jeg mere end almindelig glad – ja jeg blev rigtig glad, sådan oppe og kører glad. Har siden jeg var barn holdt meget af julen, men de sidste par år er julen desværre blevet glemt pga. arbejde. De lange arbejdsdage, alt julepapiret og, at alt ens energi er blevet givet til ens kunder, så når du først kommer hjem efter kl. 20.00 er der ikke meget tilbage, til dem derhjemme eller til julehygge. Plus, man når ikke rigtig og komme helt op i julegear på tre dage mellem jul og nytår. For når butiks døren lukkes d. 23 dec., så kan du holde fri 3 dage, hvorefter bytteræset og udsalget venter dig, derfor når du bare ikke og føle den der rigtige julestemning.

Men men….

i år kommer jeg stærkt tilbage. Jeg skal give den fuld gas med julebag, julegaveræset skal nydes og ja julegaverne pakker jeg selv ind og vores lejlighed, ja den er blevet pyntet til briste punktet – mens julemusikken blæste for fuld udblæsning i højtalen. Jeg vil nyde denne jul som aldrig før og det er kun endnu mere dejligt, at jeg kan nyde den med min lille pige. Selvom hun ikke er særlig stor og ikke rigtig kan være med på tingene helt endnu, er det bare fantastisk og julen bliver lige en tand mere speciel med den guldklump på armen.

 

Så mig og lillepigen ønsker Jer alle en rigtig glædelig jul. Vi vil ihvertfald nyde den også vil vi sætte os og se en juletegnefilm <3

 

Hvis du kan lide mine små blogs er du velkommen til at følge mig på facebook under “enlillemorstanker”. Så får du besked når der er kommet nye indlæg op. 🙂