Første løbetur og tis i underbukserne :D

 

Nogen synes nok det lyder ulækkert,  andre tænker måske hvorfor deler hun dette og andre synes måske overskriften lyder sjov og måtte læse med. Jeg håber på det sidste fordi det handler kun om en lille løbetur hvor min bækkenbund for alvor viste mig at jeg ikke har trænet den godt nok siden jeg fødte for næsten et år siden og ja det betød altså ”lidt tis i underbukserne” 😀

 

Før jeg blev gravid var det at løbe en af de bedste ting jeg kunne byde min krop, sammen med svømning. Jeg løb ikke hverdag og nogle gange løb jeg ikke i nogle uger, men løb har altid været den træningsform jeg vendte tilbage til efter en pause. Da jeg så blev gravid stoppede jeg med at løbe og begyndte at svømme og gå til yoga i stedet. Jeg havde sagt til mig selv at jeg gerne ville i gang med at løbe igen når lillepigen kom til verdenen – kunne jo bare løbe med barnevognen, men livet som mor tog mit overskud og lysten til at løbe var væk. Jeg savnede det til tider alligevel og fik rigtig dårlig samvittighed over at jeg ikke kom afsted selv da lille S blev større og min kæreste kunne tage over, sjovt nok kom jeg bare ikke afsted. Men for en måned siden begyndte jeg for alvor at få lysten tilbage men skulle bare lige få de skide løbesko på og ud af døren. Der skete stadig ikke rigtig noget selvom jeg havde lyst, om det var fordi vi har stået i flytterod til halsen den sidste måned, vides ikke.

 

Men så skete det….

I dag har jeg været ude og løbe for første gang siden i sommers og jeg er så stolt af mig selv. Jeg tog løbetøjet på, pakkede lille S i barnevognen også ellers bare derudaf. Pt. bor vi hos mine forældre som bor på landet lige ved siden af en cykelsti – så jeg løb afsted mellem markederne og lyden af ”ja ingenting” måske en enkelt lille fugl i et træ. Det kørte bare for mig og lille S sov under turen, jeg nød virkelig jorden under mig og at ben og lungerne bare kunne følge med – jeg nærmest fløj afsted.

En smule tis…

Som jeg skriver gik det bare pisse godt, troede jeg – men pludselig synes jeg at trangen til at skulle tisse kom, hvilket jeg ikke forstod for havde tisset af inden turen gik ud af døren. Alligevel kunne jeg mærke små dråber slippe fra mine nederdele og tænkte ”ej det kan da ikke passe – har sgu da lige tisset”. Jeg fortsatte og tænkte ”det holder nok op – nu går det lige så godt” men nej så heldig var jeg ikke. Nærmest for hvert skridt følte jeg der faldt en dråbe og mine trusser blev lidt mere frugtige for hver af dem. Da jeg forstod at det ikke bare var en enkelt dråbe der kom i ny og næ, tog jeg mig selv i at løbe med nærmest krydsede ben for ikke at tisse helt i bukserne. Tror jeg har lignet en idiot bagfra og grinte da også selv ved tanken af det smukke syn. Men jeg trodsede alligevel det faretruende vandfald som kunne eksplodere når som helst og løb videre.

 

Holdt igen…

Jeg skulle ikke så langt så tænkte netop at jeg godt kunne klare turen hjem igen og det gik nu også rigtig fint. Vandfaldet blev heldigvis ikke til noget – men tænkte da tanken at det godt kunne ske jeg måtte sætte mig i vejkanten og få lettet trykket. Da jeg kom hjem var jeg super stolt af mig selv, havde sagt til mig selv at målet var at komme ud og evt. nå små 3 km uden stop – tiden var ikke vigtig. Jeg nåede 3 km og uden stop og uden jeg havde fået en dårlig oplevelse, selvom min bækkenbund svigtede lidt.

Trods en smule tis…

Føler jeg mig som verdens sejeste mor i dag. Jeg nåede mit mål til trods for en smule tis i underbukserne. Så selvom jeg måtte smide nogle lidt våde underbukser til vask i dag er jeg slet ikke færdig med at løbe – jeg skal skam fortsætte og har endelig fået min lyst tilbage. Men en ting er vist og det er at de dage jeg ikke løber der skal trænes bækkenbund.

 

Så alle I skønne damer derude – husk at træn din bækkenbund både inden og bagefter din fødsel ellers ender du måske med lidt tis i underbukserne som undertegnede 😀

 

/Anne

 

Kan du lide mine små blogindlæg er du velkommen til at følge min facebookside ”enlillemorstanker” – så får du besked når jeg smider nye ud. <3<3