Har jeg kærlighed nok til en nr. 2 ?

Det er længe siden jeg har skrevet et blogindlæg. Næsten et år. Det er der flere grunde til. 1 fordi vi for et år siden købte hus og skulle gennem et større renoverings projekt 2. Synes ikke jeg havde noget at skrive om. 3. Den sidste og nok største grund træthed og følelsen af at tiden flyver afsted. Men nu har jeg ENDELIG fået åbnet bærbaren og skriver nogle tanker ned omkring et spørgsmål som er begyndt, at dulme i hovedet. “Har jeg nok kærlighed til en nr. 2?”

Jeg måtte bare skrive dette indlæg fordi er jeg den eneste med sådan en tanke eller følelse?

Min kæreste og jeg har på nuværende tidspunkt vores pige lille S, som blev 2 år sidst i marts. Vi har ingen planer om at der skal komme en lillebror eller lillesøster lige nu, men på et tidspunkt vil vi gerne give lille S en søskende. Da vi begge har søskende og mener, det er det bedste vores forældre har givet os. Den glæde vil vi gerne give lille S, i fremtiden engang. Overvejelserne kommer selvfølgelig stadigvæk engang imellem (især mig) Hvornår skal næste graviditet være. Ikke fordi jeg mener sådan noget skal planlægges men man kommer til at snakke om det i ny og næ alligevel.

Er der kærlighed nok

Under de her overvejelser kommer der en lille bange tanke frem “HVAD nu hvis jeg ikke vil kunne holde lige så meget af nr. 2 eller har kærlighed nok til en nr. 2”? “hvad hvis jeg/vi ikke kan overskue det”? “Kan jeg være lige så god en mor til to”? De tanker gør mig mega usikker på, om jeg kan klare at få en nr. 2 engang. Jeg kan gøre mig selv så usikker at jeg kan sige til mig selv “Lille S bliver bare ene barn og sådan er det”. Inderste inde, ved jeg godt der er kærlighed nok men puha, tvivlen kan sætte gang i en masse dumme tanker. Tanken om at skulle være forældre til to er rigtig skræmmende. Tror også tankerne kommer fordi jeg synes alle andre der får nr. 2 får det til, at se så legende let ud. Hvad nu hvis det bare ikke er det!

Er der andre derude som kender følelsen, tankerne eller har stået i samme situation men nu står med to dejlige unger som kan give lille mor her ro i tankerne 🙂

 

Kan du lide hvad jeg skriver, er du velkommen til at like min Facebookside “Enlillemorstanker”. Så får du en note når der kommer nye indlæg.