Hvornår stoppede jeg med at være sexy ?

Dem der er blevet mødre kender nok følelsen af at man i nogle perioder ikke føler sig særlig sexy fordi det eneste tøj du orker at bruge er en t-shirt, sweatpants og en knold i håret. Make uppen er lagt på hylden for længst, dine stilletter har du ikke set i hvad over et år og dine fine sexy kjoler – ja dem kan du sjovt nok ikke rigtig komme i længere. Da der er sket lidt forandringer her og der. Plus, du faktisk bare er en omvandrende mombie som mangler et kæmpe antal søvn timer og hvis du tog et glas vin, ja så ville du have tømmermænd flere dage efter- fordi det med at drikke, det gør du ikke så meget i mere. Dine vildeste aftner indebærer en fræk aftale med din sofa, en serie og en plade chokolade efter barnet er lagt i seng.

Jeg er i hvert fald præcis som jeg har beskrevet oven for og det vilde er jeg slet ikke har lagt mærke til det. Jeg har altid tænkt før jeg fik barn “jeg vil ikke falde hen på sofaen eller ikke gøre noget ud af mig selv når jeg bliver mor. Det kan bare ikke passe man ikke har tid det til”. Men gud hvor er det bare rigtig. Jeg har bare ikke altid overskuddet og energien til, at gøre en masse ud af mig selv. Jeg savner, at være pisse lækker og være møg sexy men jeg mangler vel motivation og overskud.

Ved I hvordan jeg fandt ud af, at jeg ikke er sexy længere.? Det gjorde jeg da jeg stod og pakkede nogle flyttekasse ud i vores nye hus. flyttekasser som var fyldt med mit tøj og da jeg når til undertøjet lag jeg mærke til, at alt mit flotte og sexy undertøj ikke var at finde. Det eneste jeg fandt var praktiske gode “store” tusser som dækker hele numsen og som sidder behageligt. Mine bh’er var nu erstattet af de her malke toppe hvor jeg kan nemt kan hive mit bryst frem hvis et barn skulle blive sulten. Problemet er bare mit barn er over malke perioden så hvor i hele hule h… har mor her været henne de sidste par mdr. Hvis nogen har set filmen “Bad moms” så er jeg lige som Mila Kunis som skal i byen for første gang efter hendes mand er smidt ud af døren og den eneste sexy bh hun kan vise side veninder er hendes mor bh. Altså “Hallo mor” det er da ikke en skid sexet. Jeg blev så overrasket over hvor lidt tid jeg egentlig bruger på mig selv og det gjorde mig faktisk lidt trist. Jeg glemmer, at barbere ben, sætter bare håret op i en hestehale og tøjet – ja det er mere praktisk end pænt. Jeg fik pludselig følelsen af, at den flotte, pæne og ja lækker pige indeni mig var væk. Da jeg havde siddet lidt med mine tanker og tænkt over hvad det ville gøre hvis jeg begyndte og give mig selv lov til, at være “pæn” ville jeg sikret også få mere overskud og få energi. Fordi hvem kender ikke følelsen af, at man bare står kniv skrab i spejlet; det gør altså noget ved en. Så tog beslutningen, at pakke mine mor bh’er og de “store” tusser væk, på den måde kan jeg kun vælge sexy undertøj og give det første spark af selvtillid. For igen kan vi sikret blive enige om hvis du føler dig flot og lækker så vokser din selvtillid. Jeg har også valgt, at barbere mine ben og tænker over mit tøj. Selvfølgelig skal det kunne tåle børne fingre og tåle snavs men man kan stadig være sexy i praktisk tøj. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal føle mig smuk hverdag fra nu af. Det behøver ikke være smart tøj og til tider vil jeg igen sidde i sofaen og sweatpants. Jeg vil bare ikke tilbage og føle jeg ikke er sexy længere fordi det er jeg. Jeg er en smuk kvinde og jeg får en god energi ved, at være smart og smuk. Det giver inspiration og jeg føler mig gladere. Plus, jeg tror min kæreste ville elske jeg begyndte, at klæde mig lidt pænere igen. 😀

Så ja hvornår stoppede jeg med, at være sexy?

Det gjorde jeg da jeg desværre begyndte og glemme mig selv i hverdagen. Jeg elsker min lille S og ville ikke bytte livet som mor for noget. Jeg vil dog sige til mig selv “det er ok og forkæle sig selv og af og til bare bruge tid på MIG”. Det er en øvelse jeg skal øve mig på men ved det er en god ting at huske.

Så et lille opråb til andre mødre derude. Det er ok I bruger tid på Jer selv. Det er pisse hårdt, at være mor og vi fortjener sgu, at føle os pæne og sexy midt i det store børne ræs. <3<3

 

/Anne

Hvis du kan lide mine oplæg – kan du følge mig på facebook. “Enlillemorstanker”. Du vil få en note når jeg smider nyt på siden. Tak fordi du læste med.