Moster Line på Cypern

Sigrid har en fantastisk moster – moster Line er min storsøster som er 3 år ældre end mig. Vi har altid haft et meget tæt forhold og hun er nok min bedste veninde, ingen kender mig bedre end min søster. Hun ved hvad der gør mig glad, hvad der er vigtigt i mit liv og hun ved hvornår noget går mig på eller gør mig ked af det. Derfor var det også kæmpe stort da jeg skulle fortælle hende, at jeg var gravid med Sigrid. Men samtidig var det også hårdt, da vi en uge forinden havde fået, at vide at min svoger havde fået job på Cypern. Det var hårdt fordi jeg vidste det betød min søster og hendes familie ikke ville være hjemme til min fødsel eller igennem min graviditet. Hvilket, jeg havde glædet mig rigtig meget til, da jeg selv havde nydt, at følge min søster igennem hendes to. Den var lidt svær, at sluge, men var jo samtidig også utrolig glad på Deres vegne fordi jeg vidste det var en af Deres store drømme, at få sådan et udenlandsk eventyr. Det, at de har fået muligheden for, at udleve en fælles drøm er mega fedt for dem. De er så seje og modige i mine øjne og jeg ønsker kun, at min familie og jeg kan komme til at opleve det samme i fremtiden engang.

Men det stadig svært…

at hun er så langt væk. Der er bare mange ting jeg så gerne vil dele med hende og ville ønske hun var tættere på engang imellem. Især når der sker noget spændende nyt med Sigrid, ligesom da hun opdagede sin arme eller fødder første gang, da hun rullede rundt eller når hun begynder, at kravle. Selvom jeg kan sende en video, billeder eller facetime – så er det stadig ikke helt det samme som, at vise personen det face to face. Nogen gange drømmer jeg om, at de stadig boede I Århus, så var det bare og hoppe på bussen for, at besøge dem. Det er desværre ikke lige så nemt og hoppe på et fly eller det er det jo næsten – men pga. økonomien har vi ikke kunne besøge dem endnu, hvilket har pint mig rigtig meget. Jeg har grædt mine tårer over det fordi jeg savner hende og hendes familie rigtig meget og, at den dumme økonomi skulle være en forhindring huede mig slet ikke. Men gudske tak og lov for, at vi har de mange smarte medier så vi nemmere kan holde kontakten. Det gode ved medierne er også, at det nemlig ikke føles som om der går flere månederne mellem vi ses fordi vi netop kan se hinanden på “facetime”, skrive over “whatsapp”  og jeg kan sende en masse billeder af den lille prinsesse, så de kan følge hendes udvikling.

Savnede hende…

dog rigtig meget lige efter min fødsel. Jeg fødte i slutningen af marts, hvilket var 10 dage før tid og min søster og familien kunne desværre først komme hjem fra Cypern i juni måned. Min søster gjorde alt hvad hun kunne for, at komme hjem på et hurtig visit, med hendes piger, men pga. fly billetterne fra Cypern på det tidspunkt var rigtig dyre kunne det ikke lade sig gøre. Det har været det hårdeste for mig, at undvære hende i den tid lige omkring fødslen fordi det var så speciel en oplevelse for mig og det, at være blevet mor. Ville have ønsket hun kunne have været der den dag Sigrid kom til verdenen, men igen takker jeg for, at teknologien er så smart idag, så de kunne være med på tlf. Det var til gengæld en kæmpe glæde da mine to yndlings damer (udover min mor) mødte hinanden for første gang. Jeg var lige ved at stor tude, men utrolig nok blev det ved nogle små tåre i øjnene, men kan love Jer hvis jeg havde givet helt slip havde jeg grædt en kæmpe sø af glæde. De to er bare fantastiske sammen og Sigrid var så tryg ved hendes moster med det samme, hvilket var så rart, at se.

Verdens bedste moster

Jeg skal da ærligt indrømme jeg til tider inde i mig selv tænker om Sigrid og hendes moster kommer til, at have et tæt forhold som jeg har til mine niecer, fordi jeg kunne følge dem helt tæt på, fra start. Men min tvivl bliver heldigvis altid modbevist når vi facetimer med moster, fordi Sigrid smiler altid over hele hovedet når hun ser familien på Cypern. Plus, den kærlighed jeg kan se min søster har til min datter selv igennem en tlf. er helt fantastisk. Jeg ved min søster altid vil være der for Sigrid, om det så er helt tæt på eller på afstand – så vil hendes moster altid være der. Det gør min søster til verdens bedste moster for min lille datter og jeg glæder mig til Sigrid bliver større og de to får nogle skønne moster og niece dage sammen.

 

Moster Line er vi vilde med og Sigrid glæder sig meget til, at hun og familien kommer hjem til jul og hygger med os. <3 <3 <3

 

Hvis du kan lide mine blogindlæg er du velkommen til, at like “Enlillemorstanker” på facebook så får du en note om når jeg har lagt et nyt indlæg ud.