Når en tur til frisør er lykken

Når man bliver mor er selv de små ting er lykken – et smil eller grin fra ens barn, en god kop the med the fra A.C. Perch’s eller en tur til frisør – det kan virkelig være lykken.

Tror alle mødre ved hvor dejligt det til tider kan være at komme ud af huset og sige til farmand “nu går jeg lige en tur ud og plejer mig selv”. Det er bare rart at kunne give sig selv et pusterum af og til. Det er ikke fordi man ikke vil være sammen med sit barn, men til tider har man brug for at komme væk fra lortebleer, oprydning og mos på tøjet. Sådan en dag havde jeg forleden – hvor jeg bare havde brug for lige at blive forkælet og nusset om.

Min kæreste arbejder pt i Aalborg og vi bor selv i Århus – det vil sige at jeg har lille S det meste af dagen selv, faktisk fra kl 5.30 til 17.30 hverdag hvis han ikke lige afspadsere en smule. Det bliver til nogle lange dage med lille S og hun er heldigvis rigtig nem – så tit flyver dagene faktisk afsted. Alligevel havde jeg brug for lidt luft forleden dag – så jeg skrev pænt til lille S’s far “skat vil du ikke tage lille pigen lidt i morgen lørdag, så jeg kan få en pause og smutte til frisør” han svarede at det synes han var en rigtig god ide så jeg fik lidt tid for mig selv og han kunne være sammen med lille S alene. Jeg blev så glad og følte mig så lykkelig over at min kæreste bare forstod at jeg lige havde brug for lidt selvforkælelse og tid for mig selv.

Lykken er en ny frisure..

Lørdag tog jeg så afsted og lod lille S og farmand være hjemme. Jeg hoppede på cyklen drog afsted til min frisør. Da jeg satte mig i stolen hvor man får vasket hår blev jeg helt afslappet, det var mit øjeblik hvor jeg fik massage i håret, plukket øjenbryn og følte bare jeg blev lidt smukkere for hvert sekund. Det bedste var nu at jeg fik en ny frisure, det skal siges jeg er ikke blevet klippet i et helt år efter lille S kom til verden – har bare skudt det ud af hovedet og pludselig var håret bare blevet rigtig langt. Så derfor trængte jeg til noget helt nyt og det blev det også – fandt ud af at lykken i det øjeblik var en lang page og har ikke fortrudt.

Jeg gik ud fra den frisør som en ny frisk mor med overskud, dejlig følelse i kroppen og 100% lækkernes – lige hvad en træt mor havde brug for. Plus, da jeg kom hjem hyggede lille S og farmand sig bare så godt og farmand synes at jeg så godt ud<3 <3

Så engang imellem er det bare de helt små ting som kan gøre en stor forskel. Jeg føler mig stadig møg lækker, har overskud og hygger med lille S i de lange hverdage. Så jeps lykken kan være en lille tur til frisøren.

En ny frisk page

En ny frisk page

Hvis du kan lide mine små blogindlæg er du velkommen til at smide et “like” på min facebookside “enlillemorstanker” – her vil du få en note når jeg lægger et nyt ud.