En lillemors tanker

Lidt om mig og min familie.

Jeg hedder Anne og er 29 år. Min kæreste Nicolaj og jeg blev forældre til vores lille datter Sigrid, tilbage i marts 2017.

Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg som kids ansvarlig hos Bahnes børnetøjsafdeling. Nicolaj er i øjeblikket studerende og bliver færdig sommeren 2018.

Vi er pt igang med at lede efter det rigtige hus for os, da vores lille lejlighed i Århus er blevet ALT for lille, efter vi er blevet tre. Så vi drømmer os væk fra storbyen og ud hvor der er mere luft, mere natur og man siger hej til naboen.

Mit liv er ikke fyldt med en masse spændende ting hver eneste dag. Jeg nyder faktsik bare det stille og rolige familieliv. Selvfølgelig, kan det blive for meget til tider, men så kan man altid gå ind og bruge penge på børnetøj, så er den lyst stillet. Jeg er stort familie menneske og har altid været typen som valgte en familieweekend, frem for en tur i byen (dengang jeg gjorde sådan noget).

Jeg prøver, at være mor på min egen måde og den måde jeg føler er bedst for mig. Tager gerne mod råd fra andre, men går tit efter min egen fornemmelse og det mener jeg gør mig til en SUPERMOR.  

Men håber I kunne have lyst at følge mig og min lille familie. I skal ihvertfald være mere end velkommen :)

En lille blog om den stille og rolige hverdag, som ny lillemor.

De sjove, de gode og de til tider hårde prøvelser der kommer som mor,

som kærester og som ny familie. Plus, drømmen om hus og have.

Håber I har lyst til at følge med i vores skøre lille hverdag.