Vi drømmer herhjemme

Et nyt år og nye drømme…

Da vi fandt ud af at vi skulle have lille S vidste vi godt at vores lejlighed ville blive for lille, på et tidspunkt og i takt med at lille S bliver større kan vi godt mærke at vi virkelig drømmer os til mere plads. Derfor valgte vi at sætte vores lejlighed til salg i sensommeren 2017. Vi bor pt i Århus og havde da en forventning om at den ville ryge hurtig og mægler kom da også med samme melding. Derfor havde vi ikke troet vi stadig boede her i det nye år, men desværre har vi ikke været heldig med at få den solgt endnu. Det er ikke fordi vi ikke kan være her men jeg må indrømme jeg virkelig gerne vil have lille S fik sit eget værelse og vi fik mere end kun to rum, lille køkken og bad.

Derfor drømmer vi…

nu om at lejligheden bliver solgt inden alt for længe så vi kan komme videre. Vi drømmer om at flytte tilbage til Nordjylland hvor jeg er fra og min kæreste har boet gennem flere år. Vi drømmer om at komme tættere på bedsteforældre og mange gode venner, som nemlig også har børn. Pt. har vores venner i Århus ikke børn endnu og intet galt i det, men af og til ville vi da ønske at vi kun lige skulle gå eller kører en kort tur for at besøge de venner med børn. Problemet af man ikke rigtig tør at drømme så meget før den lille lejlighed er solgt fordi det er vores billet til et kommende hus. Vi er også kommet dertil at bylivet er passé for os, vi vil ud hvor der er luft, natur og ikke meget larm. Det skal nok ske, det ved vi men skuffelsen sidder selvfølgelig lidt i os – da vi jo troede det ville være gået noget hurtigere med et salg. Vi krydser fingre for at der vil ske noget her i den kommende fremtid, så vores lille hus drøm kan blive en realitet.

Vi drømmer…

også om at min kæreste skal få det nye job til sommer hvor han slutter sin uddannelse og praktikperiode. Drømmen ville være at praktikstedet måske tilbød noget, men så højt tør vi heller ikke at drømme. Jeg er dog sikker på han nok skal finde et godt job og blive endnu dygtigere end han allerede er i forvejen.

Jeg drømmer selv…

Jeg har selv mine små drømme som jeg arbejder med og går og fornemmer om det skal føres ud i livet. Jeg tænker tit på Walt Disney´s citat “If you can dream it, you can do it”. Han havde ret, jeg kan altid gør det jeg drømmer om, men spørgsmålet er tør jeg tage springet for at nå drømme og sætte lidt ting på spil, det må den kommende tid vise tror jeg.

 

Ja nyt år og nye drømme – vi håber alle vores drømme vil gå som vi håber, vi kan ikke gøre andet end krydse fingre.

Kan du lide mine små blogs er du velkommen til at like min Facebookside “en lille mors tanker”.

Så får du note om når der er nyt fra mig. 😀